POVRATAK OPOZICIJE U SKUPŠTINU: DPS spreman za razgovor sa svima osim sa DF-om - Volim Podgoricu

POVRATAK OPOZICIJE U SKUPŠTINU: DPS spreman za razgovor sa svima osim sa DF-om

U Demokratskoj partiji socijalista nije se razgovaralo o kandidatu za predsjednika Crne Gore, a o tome će biti riječi kada predsjednički izbori budu raspisani, kazao je politički direktor DPS-a Tarzan Milošević za Dan.

On je u intervjuu za ovaj dnevni list saopštio da je Demokratska partija socijalista spremna za razgovor i dijalog po svim pitanjima, pa i o povratku opozicije u crnogorski parlament.

„Za nas nikad nije igrala ponuda uzmi ili ostavi, a to je pokazao i naš predsjednik Milo Đukanović kao predsjednik Vlade, da je dogovor moguć“, naveo je Milošević.

On je kazao da je Demokratska partija socijalista spremna za razgovor i dijalog po svim pitanjima.

„Predsjednik Vlade je rekao da je sa svima spreman da razgovara osim sa DF-om. Vjerujem da će poslije verifikacije članstva Crne Gore u NATO-u doći do smirivanja političkih tenzija i do razgovora između vlasti i dijela opozicije. Za nas nikad nije igrala ponuda uzmi ili ostavi, a to je pokazao i naš predsjednik Milo Đukanović kao predsjednik Vlade, da je dogovor moguć. Ne sumnjam da i premijer Duško Marković sa dosta političkog i ličnog iskustva i autoriteta bilo kakve pregovore sa opozicijom ne bi doveo do rezultata koji kao zajednički imenitelj treba da ima dobro svih građana Crne Gore“, rekao je Milošević.

Govoreći o izborima u Herceg Novom, Milošević poručuje da je sigurno da građani Herceg Novog žele da kompletno vršenje vlasti prepuste DPS-u, ne zbog vlasti, već zbog preuzimanja pune odgovornosti za dalji razvoj tog grada.

 

2 komentara

  1. An fascinating discussion will probably be worth comment. There’s no doubt that that you should write more on this topic, it might become a taboo subject but usually everyone is too little to communicate in on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com