Demokrate: Neistina da smo vrbovali Bajčetića - Volim Podgoricu

Demokrate: Neistina da smo vrbovali Bajčetića

Nakon što su predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević i član Predsjedništva te stranke Nikola Bajčetić optužili  lidera Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića za pokušaj vrbovanja, reagovali su iz Demokratske Crne Gore. Oni tvrde da je brutalna neistina i izmišljotina da je predsjednik  predsjednik ili bilo koji funkcioner Demokrata imao komunikaciju sa funkcionerom Pokreta za promjene, Nikolom Bajčetićem, u okviru koje mu je, kako dodaju,  nuđeno da pređe u Demokratsku Crnu Goru, i to na, kako je rečeno, „visoku funkciju“. Niti mu je nuđeno da pređe, niti su mu nuđene funkcije u partiji.

PODGORICA: Bečić pokušao da vrbuje Bajčetića u kafiću?

“Demokratska Crna Gora niti je tako ustrojena, niti će ikad funkcionisati po principu trgovine funkcijama. Da ponovimo – to rade neki drugi, pa svoje navike i modus operandi projektuju i na one koji su u politiku ušli, između ostalog, kako bi raskinuli sa takvom praksom, usljed koje 27 godina imamo istu vlast i istu nepravdu”, kazale su Demokrate.

Iz ove partije poručuju da ako se se odmah ne iznesu konkretni dokazi za ovu, kako dodaju, neočekivanu glupost, smatraće je vrlo tendecioznom, zlonamjernom i sračunatom aktivnošću da se, tvrde oni, naudi naperspektivnijem političkom subjektu u Crnoj Gori, pa i šire, na šta su, koko poručuju,  navikli od gospode iz pomenutih subjekata i to u jeku predizborne kampanje.

“Naravno, po već viđenom i oprobanom scenariju, čim se zahukta izborna kampanja, čim počne rast rejtinga Demokratama počnu brutalni, ničim izazvani i svađalački napadi iz jednog dijela opozicije na nas. Međutim, mi ćemo se i dalje baviti DPS-om, a vi se i dalje bavite našim rejtingom. I da ne zaboravimo, nikad vas nećemo prvi napasti, ali ćemo se uvijek iskreno i argumentovano braniti od ovakvih i sličnih izmišljotina”, zaključuju oni.

(www.cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com