Kosić: Možda će Radović da shvati koliko pati - Volim Podgoricu

Kosić: Možda će Radović da shvati koliko pati

Kandidat za odbornika DPS-a u Herceg Novom Vladimir Kosić poručio je Udruženju građana Izbor da će građani 7. maja na lokalnim izborima u tom gradu staviti tačku na njihovu budućnost.

“Dušanu Radoviću trebalo je dvije godine da shvati koliko pati što je ušao u politiku i izašao iz biznisa. Trebala mu je skoro čitava sedmica da sroči desetak nesuvislih rečenica, sačinjenih od laži i samohvalisanja, i da ih objavi tokom praznika koji još traju. Ostade bez biznisa, politike i vjere da sa sebe može ljagu da spere”, naveo je Kosić.

On je reagovao na otvoreno pismo Radovića u kojem je “podsjetio” Đukanovića na sve njegove “avanture”.

“Ispod nivoa je razglabati sa čovjekom koji je tragajući za svojim djelima i uspjesima, pronašao samo prazne riječi. Zato nećemo o velikom: humanisti koji je iz cijelog autobusa, shodno sopstvenim kriterijuma, “spasio” trojicu, a ostale ostavio u autobusu; biznismenu koji je milione navodno investirao u svoj grad da bi ga bolje razvio; dušebrižniku koji pozva upravu bolnice Meljine na sastanak, pa kad im viđe leđa zablokira račun Bolnice; vjerniku koji se zavadi na dan kada se normalni ljudi mire; dobrotvoru koji je sa svojim ekspertima uspio potrošiti tri miliona eura sa računa Turističke organizacije koja sada najavljuje da neće raditi ove godine; promoteru investicija po Herceg Novom, gradu bez prostornog plana”, naveo je Kosić.

Dodao je i da je velika “avantura izaći na lokalne izbore, potom ući u vlast i rasturiti sopstvenu partiju”.

“Nema većeg avanturizma od angažovanja nesposobnih i nestručnih, a privatno dragih ljudi, da obavljauju poslove od interesa za grad. Kud će veći politički avanturizam od toga da se, samo zato što je došlo vrijeme za ispunjavanje obaveza iz koalicionog sporazuma, rastura lokalna vlast i uvodi u prijevremene izbore. Posebno opasan avanturizam, čije će posljedice tek osjetiti građani Herceg Novog, predstavlja niz nelegitimnih i nelegalnih odluka donijetih nakon raspisivanja izbora u Skupštini Opštine Herceg Novi, a kojima je “kumovao” upravo Dušan Radović”, zaključio je Kosić.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com