MEDOJEVIĆ OPTUŽUJE KOLEGE IZ POZICIJE: Jedino je DF opozicija, ostali bi ušli u Vladu - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ OPTUŽUJE KOLEGE IZ POZICIJE: Jedino je DF opozicija, ostali bi ušli u Vladu

Osim Demokratskog fronta u Crnoj Gori ne postoji opozicija i jedino je DF za proteste, napisao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević juče na svom Facebook profilu, pišu Dnevne novine.

“DF aktivno radi i na terenu i u međunarodnoj zajednici. I to u uslovima brutalnog državnog progona i ćutanja čitave opozicije. Niko iz tzv opozicije nije digao glas protiv progona DF. Napotiv, jedan dio se aktivno uključio i podržava Katnića u pokušaju likvidacije lidera DF i zabrani rada DF-a”, saopštio je Medojević.

Sad je jasno, dodaje on, da osim DF ne postoji opozicija.

“Mi ćemo vrlo brzo početi sa pripemama protesta. A UDBA već osniva portale i lažne FB profile i napada DF. Svako ko napada DF radi za mafiju i najvjerovatnije podržava namjeru SDP i još nekih tzv opozicionih stranaka , vijesti i NVO da udju u Vladu. Dosta smo čekali ove ostatke opozicije. Vrijeme je za proteste”, dodao je Medojević.

Lider Pokreta za promjene podsjeća i da je ista priča bila i 2013. godine kada su svi iz DF osim Miodraga Lekića i Gorana Danilovića bili za proteste.

“Imali smo opstrukciju u vrhu DF koju je podržavao Željko Ivanović i Vijesti. Trebalo nam je dvije godine da se izborimo za jasnu profilaciju DF-a za proteste. Samo je DF za proteste. Ne vidim razlog da bilo ko sumnja u naše namjere. Mi smo jedini djelom pokazali da smo za proteste. Ostatak opozicije Bečić, Lekić, URA i SDP nijesu za proteste. Nekorektno je oko protesta koristiti termin opozicija. Oko protesta možete komunicirati samo sa DF-om”, zaključio je lider PzP.

On se osvrnuo i na sve češće međusobne napade u opoziciji, a naročito na djelovanje Demokrata Alekse Bečića.

“Demokratski front ne napada nikoga. Svi napadaju DF. DF je za proteste. Demokrate, URA, SDP, DEMOS, URA nijesu za proteste. Bečić vrbuje funkcionere DF-a da pređu kod njega, a DF ne vrbuje nijednog funkcionera, nijedne opozicione stranke. DF je jedina prava opozicija”. tvrdi Nebojša Medojević.

Niko ne diže glas protiv progona DF-a

Medojević piše na društvenim mrežama da nijedna opoziciona partija nije digla glas protiv progona Demokratskog fronta.

“DF uvijek podržava bilo koga ko je na meti režima. Niko iz opozicije nije protestovao protiv odlaska u zatvor Marka Milačića. Samo DF je bio ispred ZIKS-a. Tarzan Milošević kaže da je mafija spremna na pregovore sa svima, osim sa DF-om. DF je jedina opozicija kojoj je ne naređuju ambasade. Sve je jasno”, tvrdi Medojević.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. Pa cus, to se vidi iz aviona sto Medo prica. Apsolutno je u pravu sve. Ova ostala opozicija, samo neka su zdravo! Kad god DF nakoutira DPS, odmah se nadju neki tobos, opozicionari, koji pruzaju ruku spasa DPS mafiji. Al to je sve karatkoga daha. Narod se otrijeznio, shvatio, razumije, ovaj put sve DPS prevare… Tako da ce DPS uskoro pasti, urusice se sam od sebe, zbog svoje poltronske ideologije, urusice se kao kula od karata! Ali stvarno je sramota sto raDi ostala opozicija. Ponasaju se kao Pozitivna prosle godine, kad je HIV Pozitivna stranka spasavala DPS! DPS uvjek ima spavace i spijune unutar nekih stranana opozicije. TO evo rade po istom sablonu evo 28 ljetah! Zato narode, pamet u glavu, svi iskreni opozicionari treba da glasaju DF, to je najsigurniji udarac DPSu. Sve ostale stranke su ni vino ni voda! DOLJE VLADA!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com