UPRAVA POLICIJE: Tokom protesta na policajce bacali kamenice i jaja, Sošić priveden - Volim Podgoricu

UPRAVA POLICIJE: Tokom protesta na policajce bacali kamenice i jaja, Sošić priveden

Policija je na današnjem protestu majki ispred Ustavnog suda spriječila okupljene da nasilno uđu u zgradu suda, i to potiskujući masu, bez upotrebe sredstava prinude, dok su na policajce bacane kamenice i jaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, takođe oko 15 sati i 30 minuta, privela Dragana Sošića (39) iz Podgorice zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

“Takođe, policijski službenici su tokom potiskivanja bili izloženi brutalnom vrijeđanju, psovanju i omalovažavanju. U toku ove intervencije priveden je Sošić ”, kažu iz UP.

O cjelokupnom događaju obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Ustavni sud je danas nakon tajnog glasanja odlučio da naknade za majke i troje i više djece nijesu u skladu sa najvišim pravnim aktom Crne Gore. Majke su ovu odluku sačekale ispred suda, i nasilno su pokušale da uđu u zgradu, ali su ih spriječili specijalci.

Iz policije kažu da je na skupu bilo oko 600 osoba.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Koja je ovo DPS banda ljudi moji… E Crnogorci, Serdari i Junaci… Vidite li sto vam sa majkama, tetkama, strinama, sestrama, cerkama cine? DPS bi i na zene suzavac bacio, i majke za vratove hvataju! E narode crne gore stoko jedna, nevidjena! Ka da vam preci nisu Junaci sa Krusa i Mojkovacki Vitezovi! Zar je hrabrost u Crnoj Gori postala obuc Milovu kriminalnu plavu uniformu i biti zene od 50, 60, 70 godina?! Sramno! Svi na ulice, da rusimo lopovsku bandu! Ajmo omladino, stari, mladi, svi na ulice! Ima li te Crna Goro??? Svi na ulice, da posaljemo DPS u Spuz, svi na ulice!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com