Rajo Božović “posjetio” sudije – Zeti oduzeti bodovi i šansa za Evropu - Volim Podgoricu

Rajo Božović “posjetio” sudije – Zeti oduzeti bodovi i šansa za Evropu

Fudbalski klub Zeta kažnjen je oduzimanjem tri boda, jer je Radojici Božoviću dozvolio ulazak u službene prostorije sudija nakon meča sa Rudarom, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore.

Božović je trajno je isključen iz fudbalske organizacije 20. maja 2009. godine, zbog čega mu je automatski zabranjen pristup službenim licima.

Zeta je utakmicu sa Rudarom, koja je odigrana 1. aprila dobila 1:0.

Zeti su zbog istog razloga već oduzeta tri boda ove sezone, i to u avgustu prošle godine, kada je Božović ušao u službene prostorije na stadionu pod Goricom, nakon meča sa Grbljem, koji je tim iz Golubovaca dobio rezultatom 2:1.

Klub ima pravo žalbe, a ako žalba ne bude usvojena, što će se, gotovo izvjesno i dogoditi, šanse da izađe na evropsku scenu biće u domenu teorije.

Zeta je trenutno peta na tabeli, sa 39 bodova, tri manje od Dečića i Sutjeske, koji su na trećem, odnosno četvrtom mjestu.

(Vijesti)

2 komentara

  1. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for. can you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write about here. Again, awesome site!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com