Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » SAZNAJTE: Evo zašto ženama nije dovoljan JEDAN muškarac!

SAZNAJTE: Evo zašto ženama nije dovoljan JEDAN muškarac!

Nešto više od 70 posto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kog uvijek može računati.

Međutim, različiti tipovi muških prijatelja bi dobro došli svakoj ženi.
Šarmer je tako tip muškarca koji smesta popravlja raspoloženje, dijeli komplimente i zabavlja. Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmijeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega. Iskrena ženska prijateljstva često završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vrijeđanja osjećaja mogu reći kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije – kako te vide.
Štreber je tip prijatelja kog je dobro imati jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, a i pomaže shvatiti jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti naučiće te ponešto i o svijetu izvan onog društvenog.
Pustolovi i ekscentrici su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz njih ćeš probiti svoje granice i iskusiti ono što nikad nisi. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, ali su odlični zabavljači.

Check Also

MAJKE NE ODUSTAJU OD BORBE ZA SVOJA PRAVA: Evo za kad su najavile novi protest

Biv­še ko­ri­sni­ce na­kna­da po osno­vu ma­te­rin­stva pro­te­sto­va­će 25. ja­nu­a­ra u Pod­go­ri­ci. Tim po­vo­dom na­ja­vi­le su ...

Zbog čega su dame u crnogorskim benovima rijetkost

Još od sticanja nezavisnosti, crnogorska muzička scena žanrovski je šarolika ali je dominantno orijentisana ka ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *