CEDIS: Ugradnja brojila na sljedećim lokacijama - Volim Podgoricu

CEDIS: Ugradnja brojila na sljedećim lokacijama

 

 

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

 

– Zbog planiranih radova u trafostanici Blok 13 zgrada 5, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Bulevaru Mitra Bakića preko puta Autobuske stanice.

 

– Zbog planiranih radova u trafostanici Bulevar Revolucije 12, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:30 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Bulevaru Revolucije preko puta Pobjede.

 

Cetinje

 

– Zbog planiranih radova u 35/0,4 KV trafostanici Lastva Čevska, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lastva Čevska.

 

Tivat

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Gradiošnica, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 11:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Tripovići, Češljar, Kava, Dumidran, Vrijes i Gradiošnica.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Kalimanj 1, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 15:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Kalimanj, Marići, potrošači oko Sportske sale, Stara Račica.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Leopetane, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 12:00 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Seljanova, Kiparis, Donja Lastva, Plavda i Lepetane.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Mažina, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 13:00 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Mažina, Seljanovo, Tomičići.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Ostrvo Cvijeća, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 11:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Tripovići, Donji Kalimanj, Župa, Bonići, Kukuljina, Aerodrom Tivat, Kontrola Leta.

 

Bijelo Polje

 

– Zbog planiranih radova u 35/10 KV trafostanici Šćepanica, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 12:30 do 15:45 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ivanj, Žurena, Srđevac.

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com