Pivari Trebjesa tri medalje za kvalitet - Volim Podgoricu

Pivari Trebjesa tri medalje za kvalitet

Prestižna međunarodna selekcija kvaliteta Monde Selection nagradila je tri proizvoda Pivare „Trebjesa“ zlatnim medaljama za kvalitet. Najveće priznanje za kvalitet dobili su Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0.33l i 0.5l i Nikšićko Nefiltrirano 0,33l koje je kompanija lansirala u godini velikog jubileja.

„Monde Selection je međunarodno prepoznata selekcija kvaliteta i raduje nas što je žiri, sačinjen od nezavisnih eksperata, prepoznao kvalitet koji je utkan u svaku kap naših proizvoda. Zlatne medalje dobili smo za naš najstariji proizvod – Nikšićko Pivo, ali i za najmlađe pivo, Nikšićko Nefiltrirano, čime pokazujemo kontinuiranu posvećenost kvalitetu“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

Svečana ceremonija dodjele nagrada biće održana ove godine na Malti, 29. maja.

Monde Selection sa sjedištem u Belgiji ocjenjuje i nagrađuje najkvalitetnije proizvode od 1961. godine. U ocjenjivanju kategorije piva, vode i negaziranih pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com