Početna » NOVOSTI » Društvo » Pivari Trebjesa tri medalje za kvalitet
(Foto. Pivara Trebjesa)

Pivari Trebjesa tri medalje za kvalitet

Prestižna međunarodna selekcija kvaliteta Monde Selection nagradila je tri proizvoda Pivare „Trebjesa“ zlatnim medaljama za kvalitet. Najveće priznanje za kvalitet dobili su Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0.33l i 0.5l i Nikšićko Nefiltrirano 0,33l koje je kompanija lansirala u godini velikog jubileja.

„Monde Selection je međunarodno prepoznata selekcija kvaliteta i raduje nas što je žiri, sačinjen od nezavisnih eksperata, prepoznao kvalitet koji je utkan u svaku kap naših proizvoda. Zlatne medalje dobili smo za naš najstariji proizvod – Nikšićko Pivo, ali i za najmlađe pivo, Nikšićko Nefiltrirano, čime pokazujemo kontinuiranu posvećenost kvalitetu“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

Svečana ceremonija dodjele nagrada biće održana ove godine na Malti, 29. maja.

Monde Selection sa sjedištem u Belgiji ocjenjuje i nagrađuje najkvalitetnije proizvode od 1961. godine. U ocjenjivanju kategorije piva, vode i negaziranih pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.

Check Also

Park šuma Trebjesa bi trebala da dobije avanturistički park

Omiljeni predio brojnih Nikšićana, park šuma Trebjesa, uskoro bi mogao da se preobrazi. Na prethodnoj ...

Pivara nikšićkom Crvenom krstu donirala 5.000 eura

Već treću godinu zaredom nikšićka Pivara je povodom 21.oktobra, Dana fabrike, Opštinskom odboru Crvenog krsta ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *