PODGORICA: Delta evakuisana - Volim Podgoricu

PODGORICA: Delta evakuisana

Delta city u Podgorici ponovo je evakuisan zbog nove dojave o bombi, saznaje CdM.

Dojava o bombi u tržnom centru Delta siti u Podgorici bila je lažna, a poziv o dojavi stigao je sa srbijanskog broja, saznaje CdM.

FOTO: Cdm
“Samo smo čuli upozorenje da izađemo. Svi iz Delte su onda krenuli napolje i u roku od, čini mi se, sekund, Delta je evakuisana. Panike je bilo malo, svi su bili u fazonu zar opet”, kazao je CdM-u jedan od očevidaca.
FOTO: Cdm

Ovo je druga dojava o bombi u Delti. Za prethodnu se ispostavilo da je lažna.

 

Kada su oko 16 časova obaviješteni da napušte objekat, posjetioci nijesu paničili, kazao je CdM-u jedan od zaposlenih.

“Nije bilo panike kao prvi put, narod je užurbano izlazio, jedino su se djeca uplašila malo više. Nije bilo vriske i panike”, kazao nam je radnik na održavanju Dragutin Nedić.

“Izgleda da su se navikli na dojave o bombi”, dodao je on.

“Došla sam sa drugaricom na kafu i samo su nas odjednom preko razglasa obavijestili da napustimo Deltu. Objašnjenja zašto nije bilo. Pojedini ljudi su se smijali, a neki sa djecom su malo paničili”, kazao je CdM-u jedan od očevidaca.

“Ja sam izašla iz radnje sa kćerkom, narod je počeo da bježi”, kazala nam je drugi očevidac.

“Samo smo čuli upozorenje da izađemo. Svi iz Delte su onda krenuli napolje i u roku od, čini mi se, sekund, Delta je evakuisana. Panike je bilo malo, svi su bili u fazonu zar opet”, kazao je CdM-u još jedan očevidac.

Ovo je druga dojava o bombi u Delti, a sedma u posljednjih desetak dana u Podgorici. Sve prethodne su bile lažne, ali su zbog poziva sa brojeva iz susjedstva bili evakuisani tržni centar Delta city, diskoteka Beagle, hotel Hemera, ekskluzivni stambeno poslovni centar Capital plaza, hotel Hilton i hotel Ramada.

Crnogorski Interpol ne isključuje nijedan motiv šest lažnih dojava o postavljenim bombama u Podgorici. To je juče na posebnoj konferenciji saopštio rukovodilac crnogorskog Interpola, Dejan Đurović.

Uskoro opširinije..

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com