Početna » NOVOSTI » Hronika » PODGORICA: UHAPŠEN VESKO BRAJOVIĆ (25)

PODGORICA: UHAPŠEN VESKO BRAJOVIĆ (25)

Vesko Brajović (25) iz Skadra uhapšen je sinoć u policijskoj zasjedi kod Plantaža sa skoro 20 kilograma skanka, koje je držao u putnim torbama, piše Pobjeda.

Drogu su zaplijenili službenici Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za droge u Podgorici, koji su nakon dobijenih podataka od saradnika realizovali akciju hapšenja i zapljene skanka.

Prošle godine u 815 pojedinačnih zapljena pronađeno je skoro tri tone opojnih droga. Od toga je bilo najviše marihuane i skanka (2.783 kilograma), a potom heroina (33,38 kg), kokaina (337 grama) i ekstazija (1.566 komada).

Zanimljiv je podatak da je količina zaplijenjene droge u 2016. godini bila 12 puta veća nego tokom 2015. godine kada je zaplijenjeno 237,42 kg opojnih droga.

Takođe, prošle godine je bilo duplo više pojedinačnih zapljena droge nego godinu ranije, jer je u 2015. godini šverc i prodaja droge spriječena u 383 slučaja.

Pobjeda

Check Also

MARKO BULAT ŠOKIRAO SVE: Glupim vicom progovorio o novom skandalu i privođenju! Nismo mi glupi! (VIDEO)

Marko Bulat i njegova supruga Marija ponovo su se našli u centru skandala!   Naime, kako su crnogorski ...

PODGORICA: Sve više žena na liječenju

Usluge Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci “Kakaricka gora” je u ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *