Početna » PG INFO » Aktuelno » BUDITE U 18 H KOD SAT KULE: PODGORIČANI ovo NE SMIJETE propustiti
Uskoro počinje rekonstrukcija Sahat kule

BUDITE U 18 H KOD SAT KULE: PODGORIČANI ovo NE SMIJETE propustiti

Manifestacija ,,Podgoričko proljeće“, čiji je cilj njegovanje duha i bogate tradicije stare Podgorice, počeće večeras na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića, u 18 časova. Organizator, NVO Bisera i žene Podgorice, najavljuje da je za posjetioce pripremljen raznovrstan zabavno-muzički program i bogata trpeza, sa tradicionalnim podgoričkim specijalitetima.

“Posjetioci će moći da uživaju u specijalitetima poput pečene jagnjetine i teletine, mesnih rolata, suvog mariniranog krapa, nakoliko vrsta pastrmke (u kisjelom mlijeku, pržene i marinirane), dimljenog lososa, jegulje u orizu, priganica, pita, japraka, sarmi, mantija u mlijeku, domaće kisjele salate, crnogorskih suvomesnatih proizvoda, raznih vrsta sireva i peciva. Naravno, moći će i da se zaslade raznim kolačima -baklavom, urmašicama, kadaifom, tulumbama i sitnim kolačima, kao i da se okrijepe vinima Plantaža i nikšićkim pivom”, saopštili su organizatori.

U okviru zabavno-muzičkog programa nastupiće Branka Šćepanović, Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, Šukrija Žuti Serhatlić, Andrijana Božović, Igor Đurović, orkestar Zvuci sa Ribnice, Tanja Šeter, Edo Abdović, Sevdah kvartet, Dejan Škuletić, Đulija Pelingu, Hamza Haverić, Marijana Martinović, Esad Merulić, Nezo Haverić, Nina Strugar, Dragan Račić, Bucko Mijović, Aldin Avdijaj, orkestar Kapidžik, KUD „Mirko Srzentić“ i školski orkestar OŠ „Štampar Makarije“.

Program će voditi Milorad Miranović i Miomir Maroš.

(Pobjeda)

Check Also

PODGORICA: Ove ulice će sjutra biti zatvorene zbog Povorke ponosa

Obavještavamo vas da će sjutra, u subotu 23.09.2017. godine, zbog održavanja Pete Povorke ponosa „Montenegro ...

STIŽE NOVA ANDROID APLIKACIJA: Podgorica na klik

U de­cem­bru se oče­ku­je pr­va pre­zen­ta­ci­ja an­dro­id apli­ka­ci­je „Klik Pod­go­ri­ca” ko­ja će slu­ži­ti po­bolj­ša­nju mo­bil­no­sti ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *