PODGORIČANKE ŽELE TITULU - Volim Podgoricu

PODGORIČANKE ŽELE TITULU

Povreda je prošlost, zalet, pa se od Biljane Novović, u oproštajnoj sezoni od rukometa, očekuje najveći mogući doprinos sa krila.

“Svaka od nas, bez izuzetka, želi ovu sezonu da završi na najljepši način. Puno smo radili za fajnal-for i jedva čekamo da otputujemo u Budimpeštu”, kazala je Novović.

U suštini, sve što su uradile do sada je prošlost. Nema mjesta za analize velikih ili malih utakmica. U mislima je samo Đer, koji je, objektivno, glavni favorit za osvajanje trofeja.

“Đer je u prednosti, ali samo zbog domaćeg terena”, tvrdi Novović.

Obje ekipe se dobro poznaju, nijanse će jednu odvesti do finala, a Biljana se nada da će to biti upravo Budućnost.

“Pokazali smo i dosad da umijemo da iz velikih utakmica i najtežih situacija izađemo kao pobjednici. Đer jeste za poštovanje, ali i mi sebe cijenimo. Respektovaćemo ih, svjesne da se u toj prvoj, pretposljednjoj ovogodišnjoj utakmici u Ligi šampiona, pitamo mi. Sigurna sam da će konačan rezultat zavisiti isključivo od nas, osjećaja, koji je u posljednjih nekoliko utakmica na nivou kojem smo i težili.

,,Plave“ do puta za Mađarsku očekuje obaveza na završnom turniru Regionalne lige. U ponedjeljak kreću na put, dan kasnije u polufinalu sastaće se sa Krimom. Posljednji put, na trećem turniru RL Budućnost je bila slabija od slovenačke ekipe.
“Nijesmo, naravno, opterećeni rezultatom, ali bilo bi idealno da zadržimo ovaj korak i pozitivan rezultat iz Lige šampiona. Mislim da će nam ove posljednje provjere, pred fajnal-for, dobro doći, zbog toga jer je važno ostati u nekom pravom takmičarskom ritmu”, napomenula je Novović.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com