Početna » SPORT » Fudbal » SVIJET JE ZGROŽEN! Ronaldo analno silovao djevojku! NOVI ŠOKANTNI DETALJI SEKS SKANDALA

SVIJET JE ZGROŽEN! Ronaldo analno silovao djevojku! NOVI ŠOKANTNI DETALJI SEKS SKANDALA

Kristijano Ronaldo je bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja.

Posle ekskluzivne informacije da je Kristijano Ronaldo silovao djevojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, kao i detalje noći kada se seksualni zločin dogodio, mediji otkrivaju i da je Ronaldo bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja!

Sve ovo dokumentovano proizlazi iz projekata Fudbal liks, u okviru Evropske istraživačke mreže, čiji je deo Njuzvik Srbija, članica “Adrija medija grupe”.

Kristijano Ronaldo je bio upoznat sa detaljima pregovora sa Amerikankom koja ga je optužila da ju je silovao. Špigl izveštava o SMS porukama koje je ovom magazinu dostavio istraživački portal “Football Leaks”. Prema onome što piše u ovim porukama, Ronaldo je od svog advokata tražio da smanji sumu koju je morao da plati navodnoj žrtvi silovanja: “To mora da bude manje”, napisao je Ronaldo. U početku, žena je tražila 950.000 dolara, a Ronaldo je na kraju platio 375.000 dolara.

Pregovori o sporazumu tiču se navodnog silovanja koje se desilo 2009. godine. Tada je Ronaldo upoznao mladu ženu u Las Vegasu, koja je kasnije tvrdila da ju je fudbaler “analno silovao”. Ronaldo je žestoko odbacio ove optužbe. Istog dana kad se navodni zločin desio, žena je obavjestila policiju o tome i pregledana je u Univerzitetskom medicinskom centru u Las Vegasu. Nakon pregleda utvrđeni su joj otok i razderotina u analnom predjelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Špigl.

Navodna žrtva, po svemu sudeći, nije podigla optužnicu protiv Ronalda. Umesto toga, između nje i Ronaldovih advokata postignut je sporazum o vansudskom poravnanju. U izjavi koja se tiče prvog Špiglovog izveštaja od prošle nedelje, Ronaldov menadžment je tvrdio da je “članak zasnovan na dokumentima koji nisu potpisani”, i označio ga kao “ništa drugo nego plod novinarske mašte”.

Ove nedelje, Špigl opisuje kako je Ronaldo bio direktno umješan u pregovore sa ženom, i kako je s tim u vezi bio u stalnom kontaktu sa svojim advokatima. Takođe, Špigl objavljuje “povjerljivi dokument o sporazumu”, koji se tiče konačnog sporazuma, a koji je potpisao sam Ronaldo.

Check Also

OVAKO NEKOM MOŽETE DA SPASITE ŽIVOT: Nećete vjerovati kako možete da spriječite sigurnu smrt!

Kada dođe do mоždаnоg udаrа, iglа mоžе spаsiti živоt pаciјеntа. Оvа metoda potiče оd kinеskоg ...

Večeras nas čeka nebeski spektakl – kiša meteora osvijetliće čitavu planetu!

Naša planeta tokom decembra prolazi kroz oblak međuplanetarne materije bogate sitnim česticama gasa i prašine ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *