REFERENDUM NEPOTREBAN: Prije četiri godine nisam bio u pravu - Volim Podgoricu

REFERENDUM NEPOTREBAN: Prije četiri godine nisam bio u pravu

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je da je prije četiri godine mislio da je referendum najbolji način da se iskaže volja građana o ulasku Crne Gore u NATO, ali se, kako je rekao, dogodilo mnogo toga što je ukazalo da danas nema potrebe za tim.

“Danas sve ukazuje da nema potrebe za referendumom. On bi svakako bio novi izazov za bezbjednost države, jer uključuje bezbjednosne rizike”, rekao je Vujanović.

Kako je rekao, sada se predomislio.

“Prije četiri godine nijesam bio u pravu”, rekao je Vujanović novinarima nakon Kongresa SUBNOR-a u Podgorici.

Komentarišući najavljeni protest DF-a na Cetinju, na dan glasanja o Predlogu zakona o potvrđivanju Sjevernoatantskog ugovora u parlamentu, Vujanović je rekao da je pravo građana da iskažu svoje neslaganje.

“Mi pripadamo prostoru koji je usmjeren prema NATO-u. Postajemo dio Alijanse, ne da bi bili protiv nekoga, nego zbog koristi Crne Gore. Lakše ćemo na taj način ući i u Evropsku uniju”, smatra Vujanović.

Vujanović je pozvao majke korisnice naknada da učestvuju u pronalaženju najboljeg rješenja na kojem radi Vlada.

“Očekujem da će Vlada rješenje donijeti u što kraćem roku i da će to biti najbolja odluka za majke. Korisnice ne smiju da budu žrtve zakona”, zaključio je Vujanović.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Narod Crne Gore nece priznati nikakve odluke lazne, sramne i nelegitimne skupstine i vlade! Narod ne priznaje ulazak u NATO, narod ne zeli tu prevarantsku tvorevinu Uniju… Mi smo sveta PRavoslavna Hriscanska , zemlja! NE u RAT, ne u NATO! Hocemo Referendum, osnovni vid demokratije! Filipe filipe, da te to nije Milo malo pogura od pozadi, pa mijenjas iskaze ka Paja Velimirovic!

  2. Hi. Thank you for making this site . I m working on betting online niche and have found this site using search on bing . Will be sure to look more of your content . Gracias , see ya. :S

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com