URADIĆE PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAĆENJE PODGORIČANINA - Volim Podgoricu

URADIĆE PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAĆENJE PODGORIČANINA

Vještak Željko Golubović uradiće psihijatrijsko vještačenje Veselina Mujovića, za potrebe postupka u kome je Mujović optužen da je prevario bivšeg funkcionera DPS-a Svetozara Marovića za 890.000 eura i Budvanina Ljuba Rađenovića za 20.000 eura.

To je odluka sudije Rada Ćetkovića, koji je odredio vještačenje nakon što je i juče suđenje odloženo zbog tvrdnji Mujovića da još nije spreman da prati proces.

Veselin Mujović

Mujović je sudu dostavio dodatnu medicinsku dokumentaciju, na osnovu koje vještak treba da ocijeni da li je kod Mujovića nastupila privremena duševna poremećenost i da li je sposoban da prati suđenje.

Suđenje je odloženo za 30. maj.

Vještakinja medicinske struke Dragana Čukić je prije nekoliko mjeseci ocijenila da Mujović tada nije bio sposoban da učestvuje u procesu, zbog lošeg zdravstvenog stanja.

On je negirao da je prevario Marovića, odnosno da mu je za novac obećavao bolji položaj u istragama koje su bile otvorene protiv njegove porodice.

Početkom prošlog mjeseca pušten iz pritvora u kojem je bio od 17. februara prošle godine.

Marović je priznao da je bio šef organizovane kriminalne grupe koja je oštetila budžet Budve za više desetina miliona eura.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com