Završen XXI Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro (Foto) - Volim Podgoricu

Završen XXI Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro (Foto)

Proljećni Mercedes-Benz Fashion Week Montenego juče je zvanično završen revijama u Kristalnoj dvorani hotela „Hilton“. Ovo veče organizovala je Nacionalna modna komora u saradnji sa Modnom agencijom „Fabrika“ iz Srbije.

Kako ističu organizatori, događaju je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog, kulturnog i političkog života Crne Gore, a kristalna dvorana bila je ispunjena do poslednjeg mjesta.

Prisutni su na prvo uživali u modelima koje je u svojoj novoj kolekciji prikazao mladi crnogorski kreator Boris Ćalić. Njegovu reviju sa oduševljenjem propratili su svi prisutni, među kojima je bilo i studenata kojima naš dizajner predaje na fakultetu. Bilo su to izuzetne modne kombinacija, aktuelne, poslovne, izražajne i sa pečatom koji je na njih stavio autor.

 

Gost iz Italije Đani Kalinjano je svojom revijom visoke mode zatvorio crnogorski Mercedes-Benz Fashion Week.

– Kvalitet rada i smjelost u kombinovanju boja, matrijala i trendova, koji se vidi na svakom modelu, ono je što odvaja ovog kreatora od standarda. Visoka moda u Crnu Goru dolazi na velika vrata podsredstvom Nacionalne modne komore – ističu organizatori.

Šminku i frizuru za ove revije radio je tim „Zoran“, na čelu sa Ljubicom Bulatović.

Nakon revije prisutni su mogli da uživaju u druženju u Lounge bar-u „Elite“, dok je žurka zatvaranja Fashion Week-a nastavljena u noćnom klubu „Beagle“.

Analitika

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com