DA LI STE ZNALI? Ova tri znaka najteže održavaju ljubavne veze - Volim Podgoricu

DA LI STE ZNALI? Ova tri znaka najteže održavaju ljubavne veze

Zaljubiti se je lako, ali znati zadržati partnera je puno teže. S jedne strane se nije dobro kompromitovati, odnosno pristajati na nešto što nas ne zadovoljava, a s druge strane nije dobro biti cjepidlaka.
Neki od horoskopskih znakova najteže pronalaze ljubavnog partnera upravo zbog svog specifičnog karaktera zbog kojeg sami sebe sputavaju.

Evo o kome se radi:

Bik

Bikovi su velikodušni i sve bi učinili za voljenu osobu, ali odmah na početku rade jednu veliku grešku – prebrzo se otvaraju. Druge osobe ih zbog ovoga vrlo često iskorišćavaju pa Bikovi ostaju kratkih rukava.

Mnogo puta u životu zaljubljuju se u pogrešnu osobu koja svoje pravo lice pokaže tek kasnije. Bikovi će probati učiniti sve u njihovoj moći da spasi vezu, ali ako vidi da se trudi uzalud, otići će bez problema.

Vaga

Po prirodi su neodlučne i stalno ‘važu’ pa lako mogu završiti u odnosu koji im ne odgovara u potpunosti. Stalno se propituju jesu li mogle bolje, što drugoj strani može ići jako na živce pa izbijaju svađe.

Umjesto da ih odmah riješe, probleme stavljaju pod tepih dok ne puknu, a može se dogoditi da više ništa ne osjećaju za partnera. No, trebaće im neko vrijeme da prebole osobu i prekid i onda će opet krenuti u potragu za srodnom dušom

Djevica

Djevice su praktičan znak koji osjećaje ne pokazuje onoliko koliko bi to partnermožda htio. Na početku veze su strastveni i ništa im nije teško, no kasnije kada postanu svjesni mana svog partnera, one će ih početi jako smetati.

Takođe, neprestano analiziraju i vezu i partnera te stvaraju scenarije u glavi koji se nisu ni dogodili. Kada im je veza ili brak pod upitnikom, ulijeću u vanbračne avanture koje znaju jako dobro sakriti, ali jako rijetko će oni biti ti koji odluče prekinuti odnos.

NET.HR

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com