Rožajac Ajdin Dautović ranio komšinicu - Volim Podgoricu

Rožajac Ajdin Dautović ranio komšinicu

Ro­žaj­cu Aj­di­nu Da­u­to­vi­ću (28) ju­če je, pred vi­je­ćem bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da, za­vr­še­no su­đe­nje zbog kri­vič­nog dje­la po­ku­šaj ubi­stva. Vi­je­ćem je pred­sje­da­vao su­di­ja Vu­ko­mir Bo­ško­vić. Svi uče­sni­ci u po­stup­ku su da­li za­vr­šne ri­je­či, a pre­su­da će bi­ti sa­op­šte­na 24. apri­la u 10 sa­ti.
Pre­ma op­tu­žni­ci če­tr­de­se­tjed­no­go­di­šnja Rem­zi­ja Škri­jelj iz Ro­ža­ja ra­nje­na je u puc­nja­vi ko­ja se do­go­di­la u ro­žaj­skom nase­lju Ca­ri­ne 14. ok­to­bra pro­šle go­di­ne. Do puc­nja­ve je do­šlo oko 18.30. Škri­jelj i Da­u­to­vić su kom­ši­je i već ne­ko vri­je­me su bi­li u lo­šim od­no­si­ma. To­kom kri­tič­nog da­na do­šlo je do sva­đe i tu­če u ko­joj je po­vri­je­đe­na Mer­sa­da Da­u­to­vić, maj­ka op­tu­že­nog mla­di­ća. To­kom fi­zič­kog ob­ra­ču­na Ro­ža­jac je po­te­gao pi­štolj i is­pa­lio hi­tac ko­ji je Škri­je­lja po­go­dio u ra­me.
Po­vri­je­đe­ni su pre­ve­ze­ni u be­ran­sku bol­ni­cu, gdje im je uka­za­na po­moć. Lje­ka­ri su kon­sta­to­va­li da je maj­ka osum­nji­če­nog Ro­žaj­ca za­do­bi­la po­vre­de u pred­je­lu gla­ve ko­je su na­sta­le od uda­ra tu­pim pred­me­tom.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com