Voriorsi na korak od sljedeće runde, Memfis ponovo srušio San Antonio - Volim Podgoricu

Voriorsi na korak od sljedeće runde, Memfis ponovo srušio San Antonio

Košarkaši Golden Stejta savladali su Portland 119:113 i poveli sa 3:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa NBA lige.

Stef Kari je predvodio pobjednike sa 34 poena, osam asistencija, četiri skoka i dvije ukradene lopte. Klej Tompson je upisao 24 poena, dok su Andre Igudala (16p, 7sk, 3as) i Džavejl Mekgi (14p, 4sk) sa klupe pomogli ekipi da ostvari bitnu pobjedu.

Kod Portlanda je Si Džej Mekkalum postigao 32 poena uz šest skokova, dok je Dejmian Lilard upisao 31 poen, sedam skokova i četiri asistencije.

Voriorsi su utakmicu odigrali bez pomoći Kevina Durenta, Meta Barnsa i Šona Livingstona, a meč je zbog bolesti propustio i prvi trener ekipe, Stiv Ker.

Atlanta je smanjila na 2:1 protiv Vašingtona, pošto je pred svojim navijačima trijumfovala sa 116:98.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Pol Milsap sa dabl-dabl učinkom od 29 poena, 14 skokova, pet asistencija i dvije blokade.

U poraženom sastavu, jedino je Džon Vol bio na potrebnom nivou. Iskusni plejmejker je protivniku ubacio 29 poena, uz sedam asistencija i četiri uhvaćene lopte.

Nakon dva poraza u “AT&T Centru”, Memfis je uzvratio istom mjeru San Antoniju. Pobjednik četvrtog međusobnog duela je riješen tek nakon pet dodatnih minuta, a Grizlisi su slavili sa 110:108.

Majk Konli je bio najbolji igrač u pobjedničkoj ekipi. Utakmicu je završio sa 35 poena, devet skokova i osam asistencija. U poraženom timu briljirao je Kavaj Lenard sa 43 poena, osam skokova, šest ukradenih lopti i tri asistencije.

Toronto je brejknuo Milvoki i izjednačio u seriji na 2:2. Reptorsi su na gostovanju u Viskonsinu zabilježili pobjedu rezultatom 87:76.

Demar Derozan je bio najbolji igrač utakmice. Iskusni bek je utakmicu završio sa 33 poena, devet skokova, pet asistencija i četiri ukradene lopte. Pratio ga je Kajl Lauri sa 18 poena i po četiri skoka i asistencije.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com