IZBOR JE LAK: ILI NOVLJANI ILI ANTINOVLJANI! MI GRADIMO, ONI ČERUPAJU! - Volim Podgoricu

IZBOR JE LAK: ILI NOVLJANI ILI ANTINOVLJANI! MI GRADIMO, ONI ČERUPAJU!

Udruženje privrednika Herceg Novoga kojem je za svega sedmicu dana prišlo 70 uglednih preduzetnika, juče je pomoglo izgradnju puta u Špuljama iznad Novoga, doniranjem miksera betona, a naši članovi su pomogli i u razvlačenju betona. Ovih dana, čim mještani Žvinja pripreme teren, naše udruženje će donirati još jedan mikser. Mi ne pričamo, mi radimo.

Ovo je samo početak oživljavanja sela iznad Herceg Novoga, nakon infrastrukure i istovremeno sa njom, krećemo u oživljavanje ambijentalnih sredina i njihovo stavljanje u funkciju razvoja turizma, ulazimo u proces osnaživanja i udruživanja novskih poljovprivrednih proizvođača kako bi bili konkurentni kvalitetom i kvanitetom i plasirali svoje proizvode.

Novsko zaljeđe nema vodu, nema ni autobuske linije do grada. Ti čestiti pregaoci zaslužuju svu moguću pomoć, i dobiće je kada se u Novome budu pitali Novljani, pregaoci kao što su i oni sami.

Novski poljoprivrednici, koji imaju nadaleko po kvalitetu poznate proizvode, živjeće dobro od svoga teškog rada. U kancelariji Udruženja preduzetnika dobiće svu moguću pomoć pri apliciranju za kreditne linije i grantove za razvoj ruralnih područja, organizovaćemo edukacije i Novsku onlajn tržnicu, gdje će svaki Novljanin i svaki novski turistički preduzetnik moći odmah da vidi kojim proizvodima i kojim količinama raspolažu proizvođači, kao i da ih poruči.

Svakoga dana nam iz Podgorice pristižu puni autobusi, i Podgoričani nam drže govore i vode u Novome visoku politiku, a naš grad  se raspada!  Da li neko može povjerovati da će se pitanje NATO integracija riješiti u Meljinama?

Pri tome, u istim tim Meljinama, u milionskoj investiciji, nijedan novski privrednik nije dobio niti najmanji posao! Ali njih to ne interesuje. Novi je dotakao dno! Na ivicu provalije su ga doveli upravo ovi koji u ovaj grad svraćaju samo pred izbore i dovode sa sobom oni koji im palaudiraju za dobre dnevnice. Preko naših leđa se bore za svoje fotelje i za svoje bankovne račune.  I tu je kraj, Tačka. Dalje od toga ih ne zanima i zato je Novi od perjanice crnogorskog turizma postao crna rupa iz bježe Novljani, a ne dolaze turisti.

Zato, Novljani, izbor je lak: Ili Novljani, Ili Antinovljani. Mi gradimo, oni čerupaju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com