IZJAVA ČLANA SDP-A “ZAPALILA” DRUŠTVENE MREŽE: Srbi su *ovna, *ebao ih ko je htio, svrate po*ebu i odu… (FOTO) - Volim Podgoricu

IZJAVA ČLANA SDP-A “ZAPALILA” DRUŠTVENE MREŽE: Srbi su *ovna, *ebao ih ko je htio, svrate po*ebu i odu… (FOTO)

Fejbuk zajednicu u Crnoj Gori nanovo je uzburkao komentar jednog od funkcionera opozicionih partija u Crnoj Gori.

Naime, član ekonomskog savjeta SDP-a Čedomir Radičević, imao je “zanimljiv”  osvrt na Srbe kao narod i njihovu istoriju, ali pokazao i vizionarske sposobnosti, govoreći o tome šta Srbiju očekuje u budućnosti.

Podsjećamo, Radičević je član jedne Građanske partije, kojoj bi svi građani trebali biti jednaki. Partije koja je na prethodnim izborima nastupila pod sloganom “Država svima”!?

Da li bi taj slogan, da je o tome odlučivao gospodin Radičević, glasio: “Država svima…samo da nisu Srbi”, sami možete procijeniti…

Komentar Radičevića prenosimo u cjelosti:

“Onako usput Nenad Stojkovic Srbi su konglomerat Roma, Cincara, Vlaha…i naravno go***a kao što si ti i svako vam je sreda *ebao majku tako da vam se država raspada kao da je maligna, i to se neće zaustavitivdok se taj proces ne završi…prvo *ebala vas je Otomanska imperija i kada je ćerka cara Lazara bila jedna od *ebačica u haremu cara Bajazita, zatim su vas iz*ebali Hrvati, pa Bošnjaci, pa Albanci…pa NATO i svako ko je htio…svrate po*ebu i odu…”

Nakon što se komentar Radičevića proširio društvenim mrežama, pojavilo se njegovo, više nego zanimljivo  obrazloženje:

“Hoću da upoznam sve prijatelje kako sam izvrijeđan i samim tim isprovociran, da uradim nešto što ni u snu ne bih, jer imam uz crnogorsko i srpsko državljanstvo, a koju doživljavam kao drugu domovinu…”

Nakon ovog posta, od strane Fejsbuk korisnika, postavljeno je se niz pitanja vezanih za dvojno državljanstvo gospodina Radičevića, i kako je moguće da ima dvojno državljanstvo, ako to crnogorski zakon ne dozvoljava.

Podsjećamo, Crna Gora je usvojila Zakon o državljanstvu. Njime se isključuje mogućnost uzimanja dvojnog državljanstva, pod prijetnjom gubitka crnogorskog.

Od tada, dvojno državljanstvo stekli su samo oni koji su ga imali prije osamostaljenja Crne Gore 2006. godine.

 

Eto pitanja i za institucije…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com