UHAPŠENA JEDNA OSOBA - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droga su, preduzimajući svakodnevne aktivnosti u cilju suzbijanja i sprječavanja krijumčarenja i stavljanja u promet opojnih droga, izvršili pregled voza koji saobraća na liniji Bar – Beograd i tom prilikom pronašli i oduzeli oko 3,5 kg opojne droge marihuana, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici Odsjeka su, preduzimajući redovne poslove i zadatke u cilju suzbijanja i sprječavanja krijumčarenja opojnih droga željezničkim prevozom, izvršili pregled voza koji saobraća na relaciji Bar – Beograd, na dijelu pruge između Bara i Virpazara, i tom prilikom u jednom kupeu pronašli tri PVC pakovanja, oblijepljena sejlotep trakom u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 3516 grama. Prilikom kontrole u kupeu je zatečen V.P. (50) iz Beograda, Republika Srbija.

Dalja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je ovo lice namjeravalo da opojnu drogu prokrijumčari vozom preko naše države na teritoriju Republike Srbije.

Pronađena i oduzeta droga biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se V.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, kaže se u saopštenju UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com