EKSPLOZIJA U HERCEG NOVOM: Roganović ostao bez obje noge, prebačen helikopterom u Podgoricu (FOTO) - Volim Podgoricu

EKSPLOZIJA U HERCEG NOVOM: Roganović ostao bez obje noge, prebačen helikopterom u Podgoricu (FOTO)

Duško Roganović koji je danas teško povrijeđen u eksploziji automobila na autobuskoj stanici u Herceg Novom, prebačen je helikopterom u KBC u Podgorici. Roganović je kako saznajemo stabilan ali je izgubio obje noge do butina.

Roganović helikopterom prebačen u KBC u Podgorici
FOTO: Volim Podgoricu

Stravična eksplozija potresla je danas Herceg Novi oko 14:20 na autobuskoj stanici. Prema nezvaničnim informacijama radilo se o podmetnutoj bombi i obračunu mafijaških klanova. Na sreću niko od građana koji su se zatekli u blizini nije povrijeđen. Roganović je odmah prebačen u bolnicu u Meljinama, a magistralni put bio je blokiran nekoliko sati, dok se na mjestu nesreće vrši uviđaj. U 18:30 još uvijek magistralni put nije bio otvoren za saobraćaj, a mala vozila se preusmjeravaju na zaobilazni put kroz stambeno naselje, dok su autobusi i kamioni još uvijek blokirani.

Kilometarska kolona na magistrali u Herceg Novom
FOTO: Volim Podgoricu

Podsjetimo, Duško N. Roganović iz Herceg Novog, prvostepenom presudom osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača “Delija” Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

Prema optužnici, Roganovići i Čađenović su 24. jula 2009. godine ubili Vesnića i ranili Markovića u blizini Omladinskog parka u Igalu. Dok je Vesnić sjedio na klupi, Vladimir Roganović i Čađenović su ga uhvatili za ruke, pri čemu je Vesniću jedan od njih zadao više udaraca nožem u lijevu podlakticu i natkoljenicu, dok ga je Duško Roganović iz pištolja pogodio sa dva hica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com