PODGORICA: Špricevi i smeće u dvorištima kuća - Volim Podgoricu

PODGORICA: Špricevi i smeće u dvorištima kuća

Mještani Tološa u dijelu Ceklinske ulice već duži period susrijeću se sa problemom rasvjete, koja iako je bila najavljena, nije postavljena do dana današnjeg. Tu ne bi bilo ništa čudno da rasvjeta nije već postavljena u gotovo dvotrećinskom dijelu ulice a da je ,,iz neutvrđenih razloga” kraj ulice ostao u mraku, istakao je funkcioner Mreže mladih Pokreta za Promjene Ivan Kopitović.

“Da li je i finansije progutao mrak utvrdiće oni koji time trebaju da se bave a ono što se zna jeste činjenica da je MZ Tološi imala sredstva na računu upravo za rešavanje pomenutog problema. Da li su i poslušnici u MZ po naredbi odnarođenog režima podarili svjetlost ,,svojima” neka njima služi na čast ali neka im ovo bude poslednje upozorenje, da ako sjutra bilo ko od naše djece nagazi ili pokuša da ukloni špriceve i ostale prateće otpatke koji se pojavljuju pod okriljem noći u dvorištima privatnih kuća i duž neosvijetljene ulice, odgovornost će biti isključivo na MZ i pionima režima”, upozorio je danas Kopitović.

Funkcioner PZPa ima i poruku za gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića:

“Umjesto što izigrava haus majstora po glavnom gradu, da zasuče rukave i ovo malo što mu je ostalo vremena na mjestu prvog čovjeka Podgorice konačno počne da se bavi suštinskim problemima a ne davanjima lažnih predizbornih obećanja”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com