MARKOVIĆ PORUČIO FRONTU: Nek’ se igraju Skupštine i neka popiju neko pivo - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ PORUČIO FRONTU: Nek’ se igraju Skupštine i neka popiju neko pivo

Demokrataki front može da se zabavlja i popije neko pivo na “Skupštini” u Murinu gdje danas protestuju protiv crnogorskog članstva u NATO. To im je, nakon Premijerskog sata u Skupštini, poručio premjer Duško Marković.

“Kakva ‘Skupština’ u Murinu? To je vašar neodgovorne opozicije. Neka se igraju Skupštine u svojoj zabludi… Neka se zabavljaju, neka popiju koje pivo. Crna Gora ide svojim putem”, poručio je Marković.

S druge strane, on vjeruje da će protest DF-a koji je najavljen na Cetinju u petak kad Skupština bude izglasavala članstvo u NATO, proći mirno.

“Vjerujem da će se najavljeni protesti proteći u skladu sa standardima demokratije i u skladu sa zakonom. Vjerujem da će biti sve kako treba i kako dolikuje Crnoj Gori u tom istorijskom trenutku”, rekao je Marković.

Posebna sjednica parlamenta održaće se na Cetinju, a na dnevnom redu biće Protokol uz Sjevernoatlantski ugovor o pristupanju Grčke i Turske.

Nakon donošenja i stupanja na snagu ovog zakona, Crna Gora će dostaviti svoj instrument potvrđivanja Sjevernoatlantskog ugovora Vladi Sjedinjenih Američkih Država, koja je depozitar ugovora.

Demokrate, Socijalistička narodna partija i Demos saopštili su da neće na protest DF-a na Cetinju, bez obzira što podržavaju referendum o članstvu u NATO.

www.cdm.me

1 komentar

  1. A ti Dusko isto mozes da se igras skupstine, i fasisticki sprovodis strahovladu. Al mi te se ne bojimo, vec ti se u facu smijemo! Presmijesan si! DF mozda voli da popije po koje pivo, a ti vidji sto donosis gospodaru-tvom iz onih magacina mupa, sto otmete od sitnih dilera, pa posle uz koju lozu volite da crtkate!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com