Otkriveni novi šokantni detalji iz braka Melanije i Donalda Trampa - Volim Podgoricu

Otkriveni novi šokantni detalji iz braka Melanije i Donalda Trampa

Odnos predsjednika Amerike i prve dame Melanije Tramp je pod lupom javnosti još od posljednjih predsjedničkih izbora u SAD. Sve dosadašnje analize, komentari, ali i njihovo ponašanje u javnosti govore da nisu baš idealan par i da Donald Tramp ne vodi računa o svojoj supruzi.

Iako su im mnogi prijatelji stali u odbranu objašnjavajući da je među njima sve u redu, jedan od njih ipak tvrdi drugačije.

“Stvari su se promijenile šest mjeseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to posljednji voz”ispričao je prijatelj koji ih je tada često posjećivao za Veniti fer.

On objašnjava da je dijete bila Melanijina želja i da se Tramp trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što prije vrati vitku liniju nakon porođaja.

“Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je ‘Sama si htjela djete’, dodao je on.

“Bilo je to doslovce poput potpisanog ugovora”otkrio je drugi izvor.

Prema nekim tvrdnjama ni Melanija i Trampova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima i da je njihova komunikacija izuzetno hladna.

Kada je krenula predsjednička kampanja, medijima su se javile žene i optužile ga za seksualno zlostavljanje. Melanja je stala uz svog supruga braneći ga u javnosti.

Međutim, izvori bliski porodici dodaju i da je Melanija razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za polni organ.

“Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo”, ispričali su prijatelji.

Jedina svijetla tačka u njenom životu je jedanaestogodišnji sin Baron. Njih dvoje navodno najčešće razgovaraju na slovenskom. I dok je u službenoj objavi najavljeno kako će se njih dvoje čim se završi školska godina preseliti u Bijelu kuću, pitanje je hoće li se to i dogoditi budući da još niko iz protokola Bijele kuće nije najavio koju će školu Baron pohađati u Vašingtonu.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com