Marković: HN nesumnjivo prestižna turistička destinacija - Volim Podgoricu

Marković: HN nesumnjivo prestižna turistička destinacija

Hereg Novi je nesumnjivo prestižna turistička destinacija na ovom dijelu Jadrana, kazao je premijer Duško Marković.

Marković je boravio danas u Herceg Novom, gdje je obišao Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Meljinama i obavio razgovore o završetku radova na gradskom kolektoru, a potom na nekoliko lokacija u gradu razgovarao sa građanima Herceg Novog.

Premijer je istakao važnost projekata poput Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, posebno za opštine koje se oslanjaju na turizam kao glavnu privrednu granu.

U Postrojenje je, po riječima Markovića, do sada uloženo 16 miliona eura, a čitav projekat je vrijedan ukupno 27 miliona eura.

On je dodao da će Vlada zajedno sa Opštinom u dijalogu sa izvođačem radova obezbijediti da saobraćajnice duž hercegnovske rivijere ubrzo  budu na potrebnom nivou.

“Hercegnovska obala i primorje je čisto i izazovno za svakog investitora”, istakao je Marković i zaključio da je u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bi u Herceg Novom bili završeni ključni infrastrukturni projekti, na koje se oslanja ukupna turistička privreda i omogućava kvalitetniji život svakog građanina.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com