PODGORICA: Zadovoljni jer je Stijepović priznao da postoje - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zadovoljni jer je Stijepović priznao da postoje

Predstavnici mještana iz Park šume u Zagoriču, danas su nakon sastanka sa gradonačelnikom Slavoljubom Stijepovićem, saopštili  da su zadovoljni što su iz Glavnog grada napokon priznali da postoje.

“Gradonačelnik je kazao da smo i mi građani Podgorice i da će se založiti i pokušati da nam pomogne, koliko je u njegovoj moći”, istakao je predstavnik mještana Radovan Jeremić.

Mještani su sa gradonačelnikom, njegovim zamjenicima Časlavom Vešovićem i Borisom Mugošom razgovarali tri sata.

“Predočili smo svu dokumentaciju, a gradonačelnik je u prijatnom razgovoru kazao da će gledati da nam pomognu, iako su te mogućnosti veoma male”, kazao je Jeremić.

Kako je objasnio predstavnik mještana Milanko Vuković dobili su uvjerenje da će iz Glavnog grada pokušati da učine sve što je njihovoj moći sa pravne strane.

“Odgovor od gradonačelnika ćemo dobiti brzo, tako nam je rečeno”, kazao je Vuković.

Mještani iz Zagoriča protestuju mjesec i po  dana, jer im je presudama došlo da plate kvadrat zemljišta od 35 do 40 eura porodici Vučinić i Stamatović, kojima je vraćeno 285 000 metara kvadratnih.

Smatraju da je ta cijena previsoka, ali ne bježe od plaćanja manjeg iznosa, uz posredovanje države.

Vijesti

1 komentar

  1. Migo – retardirani gradonacelnik. Ni Mauritanija nema ovakvog, mozda Zimbabve ima! Kupi prnje zeco i ti ces uskoro kod druga Sveta. Cuva ti cebe, ceka vas, da se druzite sad po 27 godina u Yiks, ka sto ste krali isto toliko minimum!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com