POTRESNO PISMO ANE SOFRENOVIĆ ĆERKAMA: Mama uskoro GUBI SVE! - Volim Podgoricu

POTRESNO PISMO ANE SOFRENOVIĆ ĆERKAMA: Mama uskoro GUBI SVE!

Ana Sofrenović je na svom Fejsbuk profilu okačila dirljiv status u kojem je obraća ćerkama.

“Bila sam suviše nezavisna i svoja. Ili beobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate”, dio je pisma Ane Sofrenović koje je posvetila svojim ćerkama.

“Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lijepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gdje joj je mjesto. Sve što sam htjela je nešto bolje za vas i cijelu pororicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspjela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što prije da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima”, napisala je Ana Sofrenović.

 

“Ma ja sam daleko od savršenstva, htjela sam da mijenjam svijet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htjela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gdje treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povrijedila jer sam se osjećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš…Samo gledam kako da ovo riješim najbolje moguće… Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvijek…guramo dalje”, napisala je Ana.

“Molim vas, ne bih voljela da širim ovu priču. Zaista ne želim da otkrivam o čemu se radi niti sam sigurna da ću ikada to željeti. Ja sam taj status obrisala vrlo brzo”, rekla je Ana Sofrenović.

Inače, Ana iz braka sa glumcem Draganom Mićanovićem ima dve ćerke Ivu i Lenu, a nažalost, brak ovo dvoje glumaca je doživeo svoj krah 2011. Ana Sofrenović se, inače, četiri duge godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

 

Blic/M. R.

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can get rid of me from that service? Thanks!

  2. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic information being shared freely out there.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com