NAPOKON: Toti i definitivno na ljeto ide u penziju - Volim Podgoricu

NAPOKON: Toti i definitivno na ljeto ide u penziju

Franćesko Toti i definitivno će na kraju sezone završiti karijeru.

Tu je vijest potvrdio novi sportski direktor rimskog kluba Monći.

“Što se tiče Totija, već sam upoznat sa odlukom kluba da je ovo njegova posljednja sezona, poslije čega će postati direktor. Frančesko je Roma, ja želim da mu budem što bliži. Želim da naučim barem jedan procenat onoga što on zna”, rekao je Monći.

Postoji mogućnost da Toti postane sportski direktor kluba iz Rima, ali Monći nije imao tu informaciju. Legendarni “Princ Rima” odigrao je preko 600 utakmica za Romu za 25 godina.

Najveći uspjeh stigao je 2001. kada je osvojen Skudetu, a pored toga dva puta sa Romom je trijumfovao u Kupu Italije. Bio je član reprzentacije Italije koja je osvojila Mundijal 2006.

www.cdm.me

1 komentar

  1. I not to mention my friends have been digesting the nice recommendations on your web page while instantly developed an awful suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. My people were so happy to see them and have now in reality been having fun with those things. Many thanks for actually being simply thoughtful and then for making a choice on varieties of cool areas most people are really wanting to be informed on. Our sincere regret for not saying thanks to earlier.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com