Od ovih SCENA se NAJEŽILA Crna Gora! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Od ovih SCENA se NAJEŽILA Crna Gora! (VIDEO)

Video spot koji je za predizbornu kampanju lokalnih izbora u Herceg Novom napravila Građanska lista za Herceg Novi – Mišo Škobalj izazvao je snažnu emociju kod ogromne većine Novljana, koji ovih dana na društvenim mrežama i po gradu komentarišu uglavnom sa: Naježio/la sam se!

-Herceg Novi, nekada lider turizma Crne Gore, pao je na najniže grane od rata naovamo. Stigli smo na ivicu provalije, a najtužnije od svega je što Novljani i bukvalno bježe iz Novoga kao da u njemu vlada kuga. I vlada kuga, ali kuga nemaštine, melanholije, bespomoćnosti, rekli su nam autori ovog video snimka iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj. Oni napominju da nisu imali veliki budžet pa video spot nije tehnički savršen, ali da su prezadovoljni reakcijama i emocijama koje je spot izazvao.

-Mladi i obrazovani koji odlaze jer u Novom ne mogu da se zaposle su realnost velike većine novskih porodica. Onog momenta kada mladi prestanu da odlaze iz Herceg Novog, i kada Novljani počnu da se vraćaju iz bijelog svijeta, znaćemo da je Novi ponovo na nogama. Neće biti lako jer je ovaj grad sada na aparatima, a jedino Novljani, ljudi koji ga vole, čiji roditelji su su gradili Novi, mogu da ga vrate u život. Do sada su ga pljačkali iz Podgorice preko svojih marioneta u zgradi Opštine od koje su napravili bunker. Nadamo se da je tome kraj. Novljani moraju reći – dosta!, kažu iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

Pogledajte video i napišite u komentarima svoje mišljenje:

(Promo)

6 komentara

  1. Surova realnost a jos surovija je sto momak na spotu je magistar politickih nauka I zivio je u instabulu pa se vratio zbog bezbednosti I naravno u novome nema posla za takve.

    1. Ova Građanska lista za HN – Mišo Škobalj,je za kratko vrijeme pokazala ozbiljnost,profesionalnost i dosljednost postavljenim ciljevima. Imaju podršku mene i moje čitave familije! Broj 6

  2. A bjezte lacmani i ostali pacenici.za sve vam je pg kriva….kako da ne,evo ija sam se najezio od te vase patetike.greote…bas mi vas je zao.eto vi onaj bugarin vas ili srbin stoli je vladce georgijevski pa neka vi on pomoze.palite…..

  3. Sve propali biznismeni pa bi sad da se malo bave politikom da nas usreće,neka fala vi.

  4. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it! xrumer

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com