PERVERZIJA: Šako je sada PREVAZIŠAO i samog sebe (VIDEO 18+) - Volim Podgoricu

PERVERZIJA: Šako je sada PREVAZIŠAO i samog sebe (VIDEO 18+)

Nakon “nedostaješ, dođi da me ljubiš” snimka i drugog na kojem laje i poziva djevojku na seks, pojavio se još jedan šokantan video zapis folk pjevača Šaka Polumente.

Na poslednjem objavljenom, Polumenta „maše” pred objektivom svojim polnim organom .

Pjevač kazao prije nekoliko dana kako mu je telefon ukraden, ali i da je pomenute snimke slao svojoj ženi.

Polumenta nije želio da komentariše odnos sa djevojkom koja je objavila prvi snimak, ali je prokomentarisao snimak koji je nastao prije više od jedne decenije, a na kojem je potpuno go.

– Šako Polumenta je neko ko ima pravo na svoj privatni život i smatram da se to nikog ne tiče. Ja mogu da radim šta god poželim kada sam van scene. S druge strane, kada sam na sceni, ja sam neko ko rastura svojim hitovima – kaže Polumenta za „Alo!” i dodaje:

– Snimak koji se pojavio na internetu star je više od petnaest godina i već je bio negdje plasiran. Ne vidim čemu to ponovno objavljivanje i provlačenje po medijima. S druge strane, ja da nisam lijep i zgodan, sigurno se ne bih snimao. Nisam ni prvi, ali ni poslednji koji je to uradio.Mnoge svjetske i holivudske zvijezde su se skinule i nije bilo ništa strašno. Očigledno je da su takve stvari zanimljive. Ako mene pitate, meni to diže popularnost – kazao je o za Alo!.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com