Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Slavko večeras daje srcu i dušu!

Slavko večeras daje srcu i dušu!

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji koja se održava u Kijevu, Slavko Kalezić poručio je da će tokom večerašnjeg nastupa “dati srce i dušu”.

Prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja počinje večeras u 21 sat, uz direktan prenos na Prvom programu Televizije Crne Gore, a 18 učesnika boriće se za plasman u finale, u kome će im se 13. maja pridružiti još 10 najboljih iz druge polufinalne večeri, koja je planirana za 11. maj.

Kalezić će nastupiti šesti s pjesmom Space.

On je u poruci koju je danas objavio na Fejsbuku zavalio svima na podršci i poručio da će tokom nastupa dati i srce i dušu. Uz fotografiju sa crnogorskom zastavom koju je, kako je napisao, nosio i njegov otac dodao je između ostalog:

“Ovu zastavu je moj otac nosio. Obećao sam mu da sve što nije postigao u životu, ja ću.Znam da će me posmatrati večeras.Zvijezde će sijati.Budite uz mene. Glasajte za mene”, napisao je Slavko.

Kalezić je održao i generalnu probu uoči večerašnjeg nastupa.

 

Check Also

SUD ODLUČIO: Mugošin saradnik nije oštetio Glavni grad za 1,6 miliona u korist “Čelebića”

Željko Vuković, nekadašnji funkcioner u administraciji bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše oslobođen je danas optužbi da je budžet Podgorice oštetio za ...

PODGORICA: Kafići u centru kažnjavani i po 12.000 eura, neki otišli u stečaj

Vlasnici kafića i restorana u centru grada obratili su se portalu Volim Podgoricu, navodeći da ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *