NE SMIJE BITI PREKIDA BOJKOTA - Volim Podgoricu

NE SMIJE BITI PREKIDA BOJKOTA

Nema, niti smije biti prekida opozicionog bojkota Skupštine bez dogovora o datumu ponavljanja izbora i uslovima da oni budu slobodni i pošteni, kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar, komentarišuući ocjenu predstavnika Demokratskog fronta (DF) da je opozicioni bojkot parlamenta počeo da zamara.

“Ovo mora biti zajednički cilj svih opozicionih stranaka u Crnoj Gori. Bojkot nelegalne i nelegitimne Skupštine mora biti pitanje principa, a ne političkog avanturizma i sitne trgovine. U pitanju je borba oko osnovnog postulata demokratije, a to su slobodni i pošteni izbori, i oko toga ne smije biti kompromisa”, rekao je Konatar.

On je saopštio kako se nada “da niko u opoziciji i ne pomišlja na povratak u Skupštinu bez prethodnog ispunjavanja opozicionih uslova”, jer bi time, kako je rekao, “direktno išao naruku DPS-u i njegovim satelitima”.

Kako je ocijenio, opozicioni bojkot se pokazuje kao efikasno sredstvo u borbi protiv nelegalne i nelegitimne vlasti i čitavog cirkusa koji su izveli na dan izbora 16. oktobra prošle godine.

Protiv prekida opozicionog bojkota parlamenta su i u Socijalističkoj narodnoj partiji.

(DAN)

2 komentara

  1. Most people were enthusiastic athletes or enjoyed music and dancing. Chances are you’ll call to mind that you were happiest on the running track. Nonetheless, with increasing obligations you may have found no time to have pleasure in any of the interests. Do you suffer from depression and would like to get free from its abysmal depths without lifelong antidepresants? You could try and feel free to overcome depression by natural means.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com