“Platićete mi ukoliko u nedjelju glasate za režim Mila Đukanovića, pobiću vas i popaliću vas sve” - Volim Podgoricu

“Platićete mi ukoliko u nedjelju glasate za režim Mila Đukanovića, pobiću vas i popaliću vas sve”

Novelja Balšić (65) iz Bijelog Polja osuđen je juče na dva mjeseca zatvora jer je počinio krivično djelo – povreda slobode opredjeljenja pri glasanju.

U optužnici piše da je prijetio Nebojši Balšiću da ne glasa za DPS  na oktobarskim izborima 2016.

Prvostepenu presudu  u podgoričkom Višem sudu  izrekla je sutkinja Vesna Pean.

Novelja Balšić optužen je  da je 14. oktobra 2016. u mjestu Podvrh, na protivpravan način uticao na Nebojšu Balšića  da na izborima glasa protiv određenog kandidata, odnosno izborne liste DPS-a.

Navodi se da je tada  uputio prijetnje: “Platićete mi ukoliko u nedjelju glasate za režim Mila Đukanovića, pobiću, vas i popaliću vas sve”, kao i da mu je potom rekao: “Vi niste Balšići, vi ste Mahmutovići, ti si Ćemal, j… ti mamicu, porijeklo vam je Mahmutovića, morate odavde da se selite“.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hahaha, kakav Gebelsovski clanak. PRopaganda i spinovanje na skolski nacin! Kao sad su DPSovci mucenici, prozivljavaju torturu od zlih srbalja! Xoxox, dodje mi da puknem od smijeha! A koliko pritisaka, kradja, nereguralnosti, kupovina licnih, ucjena i ko zna kakvih zlodjela cini DPS evo 28 godina tokom svih dosadasnjih tobos fer izbora? Ne moze se prebrojat. I vi ste nasli za shodno da objavljujete sliku kako su DPS mucenici tobos… Lele lele zemljo otvori se dje zivimo. Vi novinari ste stvarno izgleda ljudi bez trunke obraza i casti! tuzno!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com