Početna » PG INFO » Aktuelno » RODITELJI PAŽNJA: Od sjutra možete UVIJEK znati gdje vam je dijete! Pametni satovi u M:TEL-u za samo 5 eura mjesečno

RODITELJI PAŽNJA: Od sjutra možete UVIJEK znati gdje vam je dijete! Pametni satovi u M:TEL-u za samo 5 eura mjesečno

Kompanija m:tel je pripremila ponudu koja će se posebno dopasti roditeljima jer će već od sjutra u m:tel-u moći da kupe pametni sat za svoje dijete. Dječiji GPS-GSM sat je uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta.

Korisnici Odaberi više 18.9 paketa uz kupljeni telefon Samsung J510 mogu da izaberu jedan od dva pametna sata iz ponude i to za mjesečnu ratu od samo 5 eura za oba uređaja. Pored toga, korisnik dobija i SIM karticu sa specijalnim benefitima – neograničenim pristupom Internetu (500MB mjesečno po max brzini) i besplatnim razgovorima sa 2 broja iz m:tel mreže.

U ponudi su dva modela pametnih satova: Alcatel kids watch i Myki watch.

Kupovinom ovih uređaja roditelji mogu biti sigurni da su izabrali najbolje za bezbjednost svoje djece.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

Beba preminula od gladi, ne od promrzlina: Roditeljima mjesec dana pritvora

Osnovni sud u Knjaževcu prihvatio je predlog zaječarskog tužilaštva i odredio jednomjesečni pritvorDarku Đorđeviću (33) i Milici Janković (28) ...

“Ja svoju djecu vaspitavam da ODU od mene”

Portal Zelena učionica objavio je neobičan tekst o roditeljstvu i metodama vaspitanja koji uveliko podstiče ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *