SLAVKO ZAPALIO INTERNET: Da li je pokraden?! - Volim Podgoricu

SLAVKO ZAPALIO INTERNET: Da li je pokraden?!

Predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Slavko Kalezić, svojim nastupom zapalio je društvene mreže, a pojedini mediji i komentatori sumnjaju da je pokraden pošto nije prošao u finale.

Slavkov “Space” izgleda da nije toliko privukao gledaoce koliko njegov kontroverzan izgled.

Da je Slavko zapažen u cijelom svijetu dokaz je i to što najviše komentara o njemu ima na društvenoj mreži Tviter kada se ukuca zvaničan haštag “ESC2017”.

Naš evrovizijski predstavnik oglasio se na Fejsbuku nakon što sinoć nije uspio da se plasira u finale festivala. Multimedijalni umjetnik iz Podgorice smatra da je svoju zemlju dostojno predstavio.

“Dragi moji, srce mi je prepuno. San ostvario. Ljude osvojio. Predstavio se svijetu. Crnu Goru dostojno predstavio. Spremajte se za moje nove umjetničke podvige. Volim vas”, napisao je Slavko.

On je sinoć sa pjesmom “Space” nastupio šesti, ali i pored pozitivne reakcije evrovizijske publike, nije uspio da se plasira u finale Eurosonga koje se održava 13. maja.

Prilikom inostrane promo turneje u Londonu, Amsterdamu, Tel Avivu i Madridu, Kalezić se uvjerio u značajnu podršku ljubitelja Eurosonga. Veliki broj Slavkovih fanova smatra da je pokraden i da je zaslužio da uđe u finale.

Bilo je i onih koji su se našalili na račun njegovog izgleda:

“Ti protiv dečka za kojeg ona kaže da ne treba da brineš”, piše pored jedne zanimljive fotografije.

“Kada pomisliš da izgledaš loše, pogledaj ovu sliku i osjećaćeš se bolje”.

U finalu će se 13. maja takmičiti Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugalija, Poljska, Jermenija, Australija, Kipar i Belgija.

Ovo su svi nastupi u jednom videu:

www.cdm.me

2 komentara

  1. As I was sitting on a rock in India, looking over the city of New Delhi, contemplating on my next decision, I was chastened to submit my thoughts and passion about money unto the world. Capitalism shall grow in abundance; the entire economic system of our world is impossible without credit. Our entire civilization is based on money, from Babylon, to New York City. The hope of our time is based off the fact that Rachel will control the world through her music and love. She shall reign like a queen over billions and billions, and I shall support her by contemplating my next decision looking off to the distance, because this, this is how I receive revelation, with the common interest of money and overseas trades that the world depends on.

  2. Can I just now say such a relief to discover one who truly knows what theyre dealing with on-line. You actually know how to bring a concern to light and earn it important. Lots more people have to look at this and see why side of the story. I cant think youre not more popular because you certainly develop the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com