Podgorica domaćin Balkanskog prvenstva - Volim Podgoricu

Podgorica domaćin Balkanskog prvenstva

Podgorica će od 2. do 6. avgusta biti domaćin seniorskog prvenstva Balkana u stonom tenisu. Ugovor o organizaciji tog šampionata potpisali su generalni sekretar Balkanske stonoteniske unije Milorad Trpkovski, direktor direktorijata Ministarstva sporta Miloš Lalević i predsjednik Stonoteniskog saveza Crne Gore Ratko Dedić.

“Drago mi je što će se u Crnoj Gori ponovo održati to značajno međunarodno takmičenje. Pohvalio bih saradnju sa STSCG, a to je i doprinijelo dosadašnjim uspješnim organizacijama međunarodnih takmičenja”, kazao je Lalević.

Trpkovski je pohvalio uslove sportske sale i hotela Verde, navodeći da je dobro što čine cjelinu i da će to olakšati nastup takmičarima, dok je Dedić naglasio da će prvenstvo u Podgorici biti jedno od najbolje organizovanih do sada.

Potpisnici ugovora složili su se da će organizacija šampionata doprinijeti, ne samo popularizaciji stonog tenisa u Crnoj Gori, već i turističkoj afirmaciji grada Podgorice i Crne Gore.

Na stastanku je najavljena mogućnost organizacije Svjetskog kupa mladih i da će BTTU i STSCG početi da lobiraju na Svjetskom prvenstvu u Dizeldorfu, krajem maja, ove godine.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i samostalni savjetnik direktorijata, Martina Malić i generalni sekretar STSCG, Nenad Raičević.

(Pobjeda)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com