SUKOB CRNOGORSKIH KLANOVA U BEOGRADU: Radomanov kum upucan u vrat! - Volim Podgoricu

SUKOB CRNOGORSKIH KLANOVA U BEOGRADU: Radomanov kum upucan u vrat!

Miloš Đuričković (47) sa Cetinja ranjen je preksinoć u pucnjavi na Lekinom brdu u Beogradu, a kako nezvanično saznajemo, ranjavanje se navodno dovodi u vezu sa obračunom crnogorskih kriminalnih klanova, koji bukti na crnogorskim i srpskim ulicama otkako je 2014. nestao tovar s kokainom u Valensiji.

Miloš Đuričković, Goran Radoman, ranjen, vrat, upucan, sukob, crnogorski klanovi

Kako nezvanično saznajemo, na Cetinjanina je pucao nepoznati napadač nakon što je izašao na terasu svog stana u Miklošićevoj ulici.
– Đuričković je kobne večeri bio u stanu sa djevojkom. Oni su, navodno, čuli neku buku s ulice, pa su odlučili da izađu na balkon kako bi vidjeli o čemu je riječ. Tada je nepoznata osoba ispalila jedan metak u pravcu Đuričkovića, navodno iz pištolja. Hitac ga je pogodio u vrat – kaže naš sagovornik upućen u slučaj i dodaje da je ranjeni Crnogorac prevezen u Urgentni centar i da se nalazi van životne opasnosti.

Likvidirana braća

Kako nezvanično saznajemo, ranjeni Đuričković je blizak rođak ranije ubijenih Radomira (41) i Gorana Đuričkovića (48), koji su stradali u obračunu klanova. On je takođe, navodno, i u kumovskim vezama sa pokojnim Goranom Radomanom (37), koji je u februaru 2015. izrešetan u Beogradu. Sagovornik Kurira napominje da zbog ovih rođačkih veza Miloša Đuričkovića istražitelji provjeravaju da li je i on na bilo koji način bio umiješan u njihove poslove.
– Radomir Đuričković, koji je bio Milošev brat, likvidiran je 10. oktobra 2016. godine na Cetinju, a crnogorska policija je njegovo ubistvo dovela u vezu sa obračunom crnogorskih klanova, koji je počeo nakon što je prije tri godine u Valensiji nestao tovar sa 300 kilograma kokaina, vrijednog 15 miliona evra. Interesantno je i to da je Radomir bio kum Gorana Radomana, koji se smatra prvom žrtvom u ovom ratu – kaže izvor upućen u slučaj.

Đuričković je nedavno privođen i u Crnoj Gori, više pročitajte OVDJE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com