DJEVOJČICA (16) UPUCANA IZ TETEJCA U GLAVU: Ubistvo ili samoubistvo? POLICIJA ISPITUJE BRATA - Volim Podgoricu

DJEVOJČICA (16) UPUCANA IZ TETEJCA U GLAVU: Ubistvo ili samoubistvo? POLICIJA ISPITUJE BRATA

Kristina A. (16), iz negotinskog sela Malajnica, preminula je u nedjelju u borskoj Opštoj bolnici od prostrelne rane nanijete hicem iz pištolja “tetejac” u glavu.
– Djevojčica je primljena jutros, četiri sata posle ponoći, u Opštu bolnicu u Boru sa jedva vidljivim znacima života – kaže dr Siniša Srbulović, neurohirurg u ovoj zdravstvenoj ustanovi.- Pregledom je ustanovljeno da ima prostrijelnu ranu glave, nanijetu hicem iz vatrenog oružja.

– Ljekari su dali sve od sebe da spasu djevojčicu, koja je nekoliko puta reanimirana – dodaje sagovornik.

– Nažalost, od zadobijenih povreda preminula je u nedjelju oko podneva.

Izvori bliski istrazi navode da još uvek nije poznato da li je djevojka sama sebi pucala u glavu, te da je istraga u toku.

– Po dosadašnjim saznanjima, K. A. i njen godinu dana stariji brat su u nedelju, sat vremena poslije ponoći, iz porodične kuće u Malajnici krišom uzeli pištolj koji je bio u ilegalnom posjedu – kaže izvor blizak istrazi.

– U jednom trenutku je odjeknuo pucanj, a K. A. se stropoštala.

Brat djevojčice je odmah probudio ukućane, koji su ćerku odvezli u negotinsku bolnicu.

– U ovom trenutku još ne možemo da isključimo nijednu opciju – navodi sagovornik.

– Postoje dvije mogućnosti – da se maloljetnica sama upucala ili da je neko drugi ispalio metak u nju. To će pokazati istraga.

Nezvanično, brat Kristine A. je istražnim organima ispričao da je ona sebi pucala u glavu, kao i da je on pokušao da joj pomogne.

– U toku je istraga koja treba da utvrdi kako je došlo do ove tragedije. Naloženo je da se uradi parafinska rukavica, kao i da se obavi poligrafsko ispitivanje članova porodice – zaključuje sagovornik.

(Novosti) (Foto: Facebook)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com