Krao televizore, kamere i telefone - Volim Podgoricu

Krao televizore, kamere i telefone

Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Bi­je­lo Po­lje li­ši­li su slo­bo­de Ene­sa Mu­či­ća (37) iz se­la Go­du­ša kod Bi­je­log Po­lja, zbog osno­va­ne sum­nje da je u pe­ri­o­du od ju­la 2016. go­di­ne do ma­ja 2017. go­di­ne iz­vr­šio 19 kri­vič­nih dje­la te­ške kra­đe na šte­tu vi­še prav­nih i fi­zič­kih li­ca na pod­ruč­ju op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje.
– U to­ku ope­ra­tiv­ne ob­ra­de i iz­vr­še­nim pre­tre­som pro­sto­ri­ja ko­je ko­ri­sti osum­nji­če­ni pro­na­đe­ni su i od­u­ze­ti pred­me­ti ko­ji po­ti­ču iz iz­vr­še­nja ovih kri­vič­nih dje­la. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci od­u­ze­li su pet LCD TV pri­jem­ni­ka, tri ka­me­re, tri mo­bil­na te­le­fo­na, si­tan no­vac i alat ko­ji je osum­nji­če­ni ko­ri­stio za iz­vr­še­nje ovih kri­vič­nih dje­la – na­vo­di se u sa­op­šte­nju CB Bi­je­lo Po­lje.
Osum­nji­če­ni Mu­čić je uz po­se­ban iz­vje­štaj, kao do­pu­nu kri­vič­nih pri­ja­va pro­tiv N.N. iz­vr­ši­o­ca pre­dat ODT u Bi­je­lom Po­lju, ko­ji mu je od­re­dio za­dr­ža­va­nje do 72 sa­ta.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com