Poljak traktorom obilazi cijelo crnogorsko primorje (FOTO) - Volim Podgoricu

Poljak traktorom obilazi cijelo crnogorsko primorje (FOTO)

Marcin Obalek iz Poljske krenuo je sa suprugom Monikom, vjerovali ili ne, na put oko svijeta traktorom. “Traktorijada” ga je dovela i do našeg primorja, a neobični traktor koji vuče kamp kućicu, sa zastavom Poljske koja se vijori na njemu ovih dana postala je veliki hit na društvenim mrežama.

Poljak u Baru (Foto: Jedro.me)

Traktor sa kamp kućicom bio je posebna atrakcija i u Baru.

Veseli Poljak otkrio je za portal Jedro.me da su on i njjegova supruga prije nešto više od tri sedmice na neobičnu avanturu krenuli iz poljskog grada Poznanja po projektu “Traktorijada  Ursusom na put oko svijeta”.

Foto: PG vremeplov

Minulih 20-ak dana Marcin je imao više ruta tokom kojih je prevalio preko 30.000 kilometara.

Par iz Poljske je oduševljen Crnom Gorom, posebno Barom, ali i prijateljima iz Moto kluba “Moćnici” koji su ih toplo dočekali.

Poljaci u Baru (Foto: jedro.me)

“Bar je prekrasan grad sa srdačnim ljudima. Ljudi koji su duhom avanturisti lako se zbliže i sprijatelje, a moja neobična putovanja i susreti sa ljudima koje srećem tokom njih daju smisao njihovim životima”, ističe Marcin.

Poljak je na društvenim mrežama izazvao lavinu komentara, od onih pohvalnih “svaka čast, skidam kapu”, do brojnih šaljivih na račun naših puteva.

“Informisao se pred polazak kakvi su nam putevi pa izabrao prikladno vozilo”, glasio je jedan od njih.

(Jedr.Me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com