Potjernica za Marovićem uskoro i na Interpolovom sajtu - Volim Podgoricu

Potjernica za Marovićem uskoro i na Interpolovom sajtu

Podgorički biro Interpola danas je kod Generalnog sekretarijata Interpola u Lionu inicirao objavljivanje međunarodne crvene Interpolove potjernice za bivšim funkcionerom DPS-a Svetozarom Marovićem, koja će po verifikaciji od strane Interpola, biti vidljiva na Interpolovom sajtu i dostupna svim policijskim službama članica Interpola. To je i zvanično saopšteno Televiziji Vijesti iz Uprave policije.

U odgovorima koji su nam dostavljeni, dodaje se da je crvena potjernica raspisana na osnovu izdate naredbe kotorskog Osnovnog suda, a po pribavljenoj saglasnosti Ministarstva pravde Crne Gore.

O raspisivanju Interpolove potjernice obaviješten je i beogradski Interpol s obzirom da postoje saznanja da se Marović tamo nalazi.

Marović je na liječenju na Institutu za mentalne bolesti u Beogradu i odbija da dođe da služi kaznu zatvora za budvanske afere, pravdajući se lošim zdravstvenim stanjem. Ipak, sud je ranije saopštio da on može da se liječi i u Spužu. Marović treba da odrobija 3 godine i 9 mjeseci i vrati milion i 100 hiljada eura.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Awesome site! You’ve some very worthwhile posts.. Nice background as well haha. Keep up the good work, Ill make sure to come across and see more of your page!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com