Gazdaricu ubo nožem - Volim Podgoricu

Gazdaricu ubo nožem

Su­di­ja za is­tra­ge ko­tor­skog su­da Špi­ro Pa­vi­će­vić od­re­dio je ju­če jed­no­mje­seč­ni pri­tvor D.K. (38) iz Ko­to­ra ko­me se na te­ret sta­vlja kri­vič­no dje­lo na­no­še­nje la­kih tje­le­snih po­vre­da.
– Osum­nji­če­ni je sa­slu­šan po pred­lo­gu tu­ži­la­štva i na­kon što mu je od­re­đen pri­tvor od­mah je upu­ćen u za­tvor u Spu­žu – ka­zao je „Da­nu” su­di­ja Pa­vi­će­vić.
Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma po­li­ci­je, D.K. je na­kon sva­đe i pre­pir­ke uda­rio ga­zda­ri­cu Z.V. u či­jem sta­nu ži­vi sa dje­voj­kom u ti­vat­skom na­se­lju Ka­va. In­ci­dent se do­go­dio 13. ma­ja, oko dva sa­ta po­sli­je po­no­ći, ka­da je na­kon vi­ke i lo­mlja­ve do­šlo do ver­bal­nog konflikte iz­me­đu Ko­to­ra­ni­na i Z.V. a po­tom i do fi­zič­kog kon­tak­ta. On je tom pri­li­kom ga­zda­ri­ci na­nio uda­rac ša­kom i sta­vio joj nož is­pod gr­la na­ni­jev­ši joj po­sje­ko­ti­nu.

(Dan)

171 komentara

  1. This is the perfect blog for anyone who wishes to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I really would want to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic which has been written about for many years. Excellent stuff, just great.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com