Početna » NOVOSTI » Društvo » Uskoro kamere na saobraćajnicama u Bijelom Polju
Foto: Ilustracija/ Radio Skala

Uskoro kamere na saobraćajnicama u Bijelom Polju

Na svim saobraćajnicama i saobraćajnim raskrsnicama u Bijelom Polju uvešće se video nadzor, odlučeno je na bjelopoljskom lokalnom parlamentu.

Kako saznaje portal Sjever CG, kamere se uvode radi bezbjednosti lica i imovine, a nadzor će biti postavljen na raskrsnici u blizini Lovćen osiguranja (ulica Treće sandžačke), raskrsnici u blizini Lukoil pumpe (ulica Voja Lješnjaka), raskrsnici u blizini crkve svetog Petra, zgrade Tri ćulafa (ulica Tršova-Ž.Žižića), raskrsnici u blizini zgrade Lepa Brena (ulica Tršova M Dizdarevića), raskrsnici na početku obilaznice u Rakonjama, raskrsnici u blizini zgrade fakluteta (ulica T. Žižića-Slobode), raskrsnici kod tržnog centra Forum( ulica Slobode) na kružnom toku Ribarevine i na raskrsnici u Rasovo.

U obrazloženju Sjupštine Bijelo Polje navodi se da su se konstultovali sa predstavnicima Uprave policije, imajući u vidu da ovaj sistem utiče na oblasti javne bezbjednosti i kriminala.

Check Also

Kamere za postavljanje kontrole brzine kretanja vozila tek za GODINU

Pored saobraćajnih patrola koje svakodnevno po crnogorskim drumovima zaustavljaju nesavjesne vozače, Uprava policije će na ...

BIJELO POLJE: Pogledajte kako su lopovi iz gradske garaže ukrali protivpožarne aparate (VIDEO)

Iz gradske parking garaže u Bijelom Polju ukradena su dva aparata za gašenje požara. „DOO ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *