Početna » LJUDI » Karting majstor iz Nikšića niže uspjehe na takmičenjima u regionu

Karting majstor iz Nikšića niže uspjehe na takmičenjima u regionu

Police u domu trinaestogodišnjeg Kristijana Bojića iz Nikšića postale su odavno tijesne da prime sve pehare koje punih devet godina niže takmičeći se na karting trkama.

Ovaj nevjerovatni dječak praktično otkad zna za sebe vozi karting i to sa velikim uspjehom.

Gotovo da nema trke sa koje sa koje ne donese pehar, a sa posljednje u Beogradu vratio se sa dva. Talentovani mladi vozač osvojio je na karting trci „Ada Huja“ prvo mjesto u klasi Rotax Cup, dok je u klasi KF3 zauzeo drugo mjesto.

„Rezultati su za sada više nego dobri, jer se ipak nijesam nadao ovako dobrom rezultatu, pogotovo dobri da sam se snašao u prvoj trci i to na velikoj kiši“, skromno priča ovaj učenik 7/3 razreda OŠ „Olga Golović“.

Tri treninga sedmično i puno truda tempo su koji zasad ulaže Kristijan za usavršavanje svojih vozačkih sposobnosti, ali to nije sve.

Pored kartinga bavi se fudbalom u FK „Vembli“, a puno duguje i razrednoj Miri Sredanović, koja, kako priznaje, ima razumijevanja za  odsustva i njegovu strast prema kartingu.

Kristijan, koji iza sebe ima preko trideset pehara sa raznih takmičenja,  u narednom periodu planira da se takmiči i na karting stazi „Jagodina“ koja se vozi 25. juna.

(Onogošt.Me)

Check Also

TUČA U NIKŠIĆU: Jedno lice uhapšeno zbog pokušaja ubistva

Ispred ugostiteljskog objekta “FENIX”u Nikšiću jutros oko dva sata došlo do tuče u kojoj je ...

Projekat “Bedem 360” : NIkšić kao cjelogodišnja turistička destinacija

Projekat “Bedem 360”, koji ima za cilj “pozicioniranje Nikšića kao cjelogodišnje turističke destinacije, kroz korišćenje ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *