Milačić pozvao Belog da dođe u Crnu Goru - Volim Podgoricu

Milačić pozvao Belog da dođe u Crnu Goru

Čelnik “Otpora beznađu” Marko Milačić boravi u posjeti Srbiji. Tom prilikom Milačić se susreo sa timom predsjedničkog kandidata na nedavno završenim izborima u Serbiji Ljubišom Preletačevićem Belim.

“Treba uporediti ove ljude sa političkom klasom širom regiona, da bi shvatili: njihova politika je život, a politika “ozbiljnih” političara je najčešće negacija života, tehnokratija. Oni nemaju kravate, mladi su i igraju se politikom. Ima li išta ozbiljnije i važnije od igre? Oni se zezaju ozbiljno. Njihov haos je uređeniji nego red mnogih sa kravatama”, kazao je Milačić.

Milačić je kazao da “ko za njih kaže da su “neozbiljni” – mnogo je neozbiljan.”

“Beli Preletačević i Prilepak nisu sami, i to vidim sada dok u njihovom Mladenovcu uživam sa ovom ekipom ljudi punih energije i volje. Beli i Prilepak, tj. Luka Maksimović i Stefan Gajić, su okruženi ljudima koji žele bolju Srbiju i bolji region, demistifikujući okoštale političke mitove i laži. Oni nemaju politički program na hiljadu strana, ali su politiku hiljadu puta više oživjeli nego oni koji ga imaju. Tu smo porodili prijateljstvo, znamo da je to imperativ: povezivati se! Dok su se, u decenijama ranije, oligarhije povezale i postale jedinstvena hidra, podmazane velikim novcem, mi smo dominantno razjedinjeni, ni ne poznajemo se. Ta priča je, drugovi, završena! Novi region se nezaustavljivo rađa, a naše su različitosti nevidljive u odnosu na veliki zajednički cilj i san: društva povezana na principima istinske slobode. Region sa integritetom, čist, baziran na našem drugarstvu i ljubavi, a ne grantu i diktatu. Region sa kičmom, a ne kičom. Damir Nikšić, recimo, moj je drug, a ne kolega, Ivan Sinčić i Ivan Pernar takođe, Boris Malagurski, i tako redom, duž novog regiona koji stvaramo.

Milačić je pozvao Belog da dođe u Crnu Goru.

“Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto “belo” – a da nije kokain za drugove na vlasti – da uđe preko naše granice. I to na konju”, poručio je Milačić.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. I’ll right away clutch your rss feed as I can’t find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com