Početna » NOVOSTI » Društvo » V.M.(24) U RISANSKOJ BOLNICI: “Ko je dao dozvolu čovjeku od 88 godina da ugrožava živote!”
Udes u Radanovićima Foto Cdm

V.M.(24) U RISANSKOJ BOLNICI: “Ko je dao dozvolu čovjeku od 88 godina da ugrožava živote!”

U sudaru automobila i motora koji se juče dogodio u Radanovićima, povrijeđen je mladić V.M. (24) koji se zbog preloma koje je zadobio još uvijek nalazi u risanskoj bolnici.

Kako je portalu Volim Podgoricu rekla mladićeva tetka H.M. iz Podgorice, do udesa je došlo kada je vozač automobila, koji po njenim riječima ima 88 godina, pokušao da se uključi na magistralni put, i nije pri tome zastao da propusti vozila.

– Moj bratanić je u bolnici, jer je neko čovjeku od 88 godina dao vozačku dozvolu. Nismo toliko kivni na njega koliko na crnogorsko zdravstvo, odnosno nesavjesne ljekare koji na ovaj način direktno ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju, kaže naša sagovornica.

Ona pojašnjava da je mladić došao kod nje u posjetu u Podgoricu, jer inače radi na kruzeru, a juče je išao u posjetu drugoj tetki koja živi u Kotoru.

  • Ja sam u kolicima već 18 godina zbog istog razloga, čivjeka koji je bio “hodajući mrtvac”, a vozio je. Zar je trebalo ovom djetetu da se nešto tako strašno dogodi? Letio je od siline udarca i samo ga je Bog spasio, ogorčena je naša sagovornica.

 

Sudar u Radanovićima Foto Cdm

 

 

 

 

Check Also

STRAVIČAN UDES: Starac (81) vozio kosačicu pa se sudario sa “golfom” i na mjestu poginuo

N.L. (81) iz Lunovog Sela kod Užica stradao je juče popodne nedaleko od svog imanja ...

“BOLJEĆE VAS CIJELA CRNA GORA”

Demokratsku partiju socijalista bole Kotor, Budva, Herceg Novi, poručuje predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić. “Ubrzo ...

2 Komentari

  1. Što lažete? Vazdai morate sve izvrnut!!! Momak od 24 god je teško ranjen….j….ti bananu od države,zakona….svako li smije śes za volan!!! Jer ovo zlo motor nije moga učinjet!!BANANA DRŽAVI…A NAROCITO ZDRAVSTVO!!!!

  2. Lekar je duzan po zakonu da ovlascenje ukoliko je pacijent prosao test kojim dokazuje da je sposoban za voznju.. koliko je Test zaista merilo vitalnost to ne odredjuje lekar vec neko drugi…. a osim toga mislim da svako moze da se zamisli i da skrene… kakve su ovo gluposti ? Osim toga da je vozio nekom prosecnom brzinom mogao je da zakoci…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *