PODGORICA: Evo gdje danas neće biti struje zbog radova na mreži - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo gdje danas neće biti struje zbog radova na mreži

Podgorica

-Zbog radova u trasi dalekovoda Slap Zete, u petak 19.maja, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Vinići.

-Zbog radova u trasi dalekovoda Novo Selo, u petak 19.maja, u terminu od 9.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaćePodkuk, Vučiji Studenac, Frijeska Glavica, Crvena Paprat i Rupice Komanske.

-Zbog radova na mreži, u petak 19.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ul. “Generala Sava Orovića” i dio ul. “Goranske .      

– Zbog radova na dalekovodu „Lijeva Rijeka“, u petak 19. maja, u terminu od 9:30h do 18:00h bez napajanja električnom energijom ostaće Pilana Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov vir.

– Zbog radova remontu DV 35kV “Zagorič-Gornja Zeta”, u četvrtak 19. maja, u terminu od 9:00h do 18:00h povremeno će bez napajanja električnom energijom ostati djelovi Zete i Lješanske nahije.

Cetinje

– Zbog radova na remontu DV 35kV “ Čevo-Lastva Čevska”, u petak 19. maja, u terminu od 8:30h do 16:00h bez napajanja električnom energijom će ostati područje Lastve Čevske.

Bijelo Polje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Muslići (Tomaševo), u petak 19.maja,  u terminu od 09:30h do 13:30h,  bez napajanja električnom energijom ostaće  Muslići.

Mojkovac

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donja Polja, u petak  19.maja, u terminu od 10:00h do 13:30h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Donja Polja.

Kolašin

-Zbog radova na dalekovoda 10 kV Lipovo, u petak 19.maja,  u terminu od 09:30h do 15:30h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači: Gornje Lipovo.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Požnja, u petak  19.maja,  u terminu od 09:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Požnja.

 

Kotor

 

-Zbog radova u trafostanici Ercegović, u petak 19.maja, u terminu od 12 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanice Ercegović.

Ulcinj

-Zbog radova na mrezi, u petak 19.maja, u terminu od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Reč I Kodre Dakine.

Bar

-Zbog radova u trafostanicama, u petak 19.maja, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača Polje i Čeluge Benzinske pumpe Kalamper i Rapeksa.

Rožaje

– Zbog radova na u trafostanici Kalače,, u petak 19.maja, u terminu od 10h do 15:30h bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kalača.

Berane

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bubanje, u petak 19.maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaćedio mreže Bubanje

Andrijevica

-Zbog radova na dalekovodu Kralje-Oblo Brdo, u petak 19.maja, u terminu od 10 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio područja Kralje-Oblo Brdo.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

3 komentara

  1. There couple of fascinating points in time here but I do not determine if every one of them center to heart. There exists some validity but I am going to take hold opinion until I explore it further. Very good post , thanks and that we want much more! Included with FeedBurner as well

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com